FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje se ia de suporterii lui Dinamo: "Săream în tribună în secunda doi" » De ce nu vrea să mai audă de echipa lui Rednic

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 09:34

Gabi Torje, mijlocașul lui Sivasspor, a comentat incidentul în care a fost implicată soția lui Sergiu Hanca la finalul meciului pierdut de Dinamo pe terenul Astrei, scor 1-4. Andreea a spus că a fost agresată de câțiva suporteri dinamoviști pentru că s-a bucurat la golul marcat de soțul ei.

"Dacă eram în locul lui Sergiu, săream în tribună în secunda doi pentru orice membru al familiei mele", a spus Torje pentru știrile Pro TV.

Torje (29 de ani) spune că nu se mai gândește la o revenire la Dinamo după ultima aventură avută sezonul trecut la formația roș-albă, când antrenorul de atunci, Florin Bratu, l-a ținut mai mult rezervă și chiar l-a scos din lot la anumite partide.

"N-aș vrea să mă întorc în țară, mi-am învățat lecția. Chiar dacă m-ar fi căutat cineva de la Dinamo, n-aș fi venit.

90% Dinamo nu ajunge în play-off", a adăugat Torje.

7 aparițiidintre care 4 ca rezervă a avut Torje la Dinamo în sezonul trecut din Liga 1

Citește și:

Încă un club din Liga 1 după Sergiu Hanca: "Poate îl luăm noi"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
terminator_1
terminator_1  •  28 Decembrie 2018, 17:34
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 28 Decembrie 2018, 14:58

intrebarea e :dinamo vrea sa mai auda de el ? trebuia dat afara cand aducea osanale stelei si nu se mai auzea nimic de el de atunci . rusine obraznicule ,mai ai si tupeu porcesc !

D-soara ,,doar ham hau miau...'', ati uitat cand il visati noaptea si spune-ati ca este ,,cel mai se cel mai'', acum cand nu mai vrea sa dea din coada la comanda....nu mai e bun, la fel ca multi altii ,,dati afara'' de tovarasul de partid redMIC la comanda tov-ului pianisto-penticostalo-psd-ist ,,neputinta''...cel mic.

terminator_1
terminator_1  •  28 Decembrie 2018, 17:28
Postat de Radu Fifea pe 28 Decembrie 2018, 11:50

Mimamo este intr-o situatie asemanatoare cu prima echipa comunista din Romania, decedata rapid. Cand spun asta ma gandesc ca inainte ca falimentarii sa sucombe, tot asa, suporterii se dedau la mizerii de acest gen sau, ma rog, considerau ca ei sunt cei care le stiu pe toate, faceau tot felul de presiuni, il injurau pe Copos UTC, il ironizau desenand-l in zeghe etc. De ceva vreme, copiii milizzienilor si seccuri.stilor (se stie ca majoritatea suporterilor ros-albi fac parte din aceasta sorginte) isi injura patronul, jucatorii care joaca mai putin bine etc. Din acest motiv cred ca intr-un viitor nu prea indepartat aceasta echipa va pati la fel ca echipa infiintata de Geza si Kahane, cei doi spioni sovietici, evrei la origine, care au infiintat echipa decedata.

Slabe sanse, tovarasa lor de partid carmen dan le-a promis spargatorilor de manifestatii impotriva noii oranduiri comuniste de la putere din pch stadion nou in Mogosoaia( ce mai radeau ei ca Steaua are sediul in Mogosoaia...iata ca s-a intors roata) si asta gratis, din banii nostrii drept recompensa pentru faptele de ,,eroism'' impotriva poporului roman

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  28 Decembrie 2018, 17:14

IQ REDUS

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close