FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer de ultim moment! Au adus de urgență un portar » Un jucător și-a reziliat contractul

Articol de - Publicat duminica, 13 mai 2018 11:58

Oficialii lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, locul 3 în play-out-ul Ligii 1, au anunţat că Marko Jovanovski a devenit oficial portarul echipei.

Goalkeeper-ul macedonean, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Ultima oară la FK Pelister, în Macedonia, portarul a sosit în Liga 1 din postura de jucător liber de contract. Pentru postul de portar, Sepsi îi mai are pe Roland Niczuly și Csongor Fejer.

De asemenea, Sepsi OSK şi jucătorul Alexandru Chiriță au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează