FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Transfer important făcut de CFR Cluj » Campioana României a adus un atacant cu două sezoane în Serie A

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 14:45

CFR Cluj, campioana României, continuă campania de achiziții pentru a încerca să ajungă în grupele Champions League.

Ziaristul italian Alferedo Pedulla a anunțat pe site-ul său că CFR Cluj a ajuns la un acord pentru aducerea lui Giuseppe De Luca, considerat în trecut una dintre speranțele fotbalului italian. Atacantul de 26 de ani  va sosi la CFR Cluj sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare.

Italianul a fost cumpărat la 20 de ani de Atalanta, evoluând doi ani în Serie A, timp în care a marcat 6 goluri în 35 de meciuri. Ulteriror acesta a fost împrumutat la mai multe formații din Italia.

De Luca a jucat în sezonul trecut la Virtus Entella, unde a fost împrumutat de Atalanta, marcând 7 goluri în 38 de meciuri. De-a lungul anilor, De Luca a mai jucat la Varese, Atalanta, Bari și Vicenza.

900.000 €este cota lui Gisuppe de Luca, potrivit transfermarkt

 

CFR CLUJ

Veniri: Tambe (Adana Demirspor), A. Radu (Aris Limassol), Males (Rijeka), Lang (Dijon)
Plecări: M. Coman (U Cluj), Luchin (Viitorul), Dodoi (Sepsi), Al. Vlad (FC Voluntari), Nouvier (Sepsi), L. Roșu (contract reziliat)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valiza.epo
valiza.epo  •  07 Iulie 2018, 20:00

Piovaccari a fost adus la FCSB in aceeasi situatie. Tocmai retrogradase cu Grossetto in Serie C si a devenit cel mai valoros jucator din istoria FCSB!! De Luca a jucat si doi ani in Serie A. Piovaccari nu, fraiere cu cioc!

vladut12
vladut12  •  07 Iulie 2018, 15:30

I-a retrogradat pe aia în serie C, și CFR îl aduce ca întărire pt CL!? Vai de capul nostru!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează