FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer important pentru Viitorul! A luat un jucător urmărit și de FCSB

FOTO: TV Digi Sport
FOTO: TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 18:15

Viitorul se reunește în această seară, de la ora 19:00, la Hotel Iaki, din Mamaia. De la această reunire va lipsi Cristi Ganea, fotbalist plecat la Bilbao, formație cu care a semnat încă din iarnă.

Hagi a reușit însă deja un transfer exact pe stilul lui Cristi Ganea, adus de la Brașov. Este vorba despre Robert Băjan, anunță TV Digi Sport. Nu e fundaș stânga, ci dreapta, are 22 de ani și a evoluat ultima dată la Pandurii.

Băjan a fost urmărit atent și de Gigi Becali, pe când jucătorul evolua la Farul, în 2016. De atunci, el a mai evoluat la Brașov, ASA Târgu Mureș și Pandurii.

Băjan a adunat 30 de meciuri în acest sezon de Liga a 2-a, a marcat 5 goluri și a oferit o pasă de gol, cifre foarte bune dat fiind faptul că evoluează fundaș. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
aius
aius  •  13 Iunie 2018, 20:35

Bine ca nu l-a urmarit ,Scotland Yard,ci doar...fcs.....si nu mai conteaza !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close