FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Transfer URIAȘ pentru un român de la CFR Cluj » Pleacă din Liga 1 direct în Serie A!

Articol de , - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 23:07

Cristi Manea (21 de ani), fundașul lui CFR Cluj, poate ajunge la Chievo, ocupanta ultimului loc în Serie A, cu doar 8 puncte din 19 etape.

UPDATE 22:40

Transfer definitiv în vară. Chiar dacă Apollon și Chievo sunt aproape de un acord, jucătorul va merge în Italia abia la finalul sezonului, când se va încheia împrumutul său la CFR Cluj. Ardelenii au o clauză în contractul cu ciprioții prin care Manea nu poate fi rechemat la Apollon până în vară și nu sunt dispuși să renunțe la el nici pentru o sumă de bani.

Bogdan Mara, directorul sportiv al ardelenilor, a explicat pentru GSP.RO: ”Chiar dacă există interes pentru jucătorii noștri, noi nu vom renunța la ei. Vrem să fim campioni și în acest sezon și avem nevoie de Cristi Manea pentru a ne realiza obiectivele. Ne bazăm pe el până în vară”. 

Știrea inițială

Fotbalistul împrumutat de CFR Cluj de la Apollon Limassol e la un pas de transferul carierei. Ciprioții negociază cu Chievo trecerea sa în Serie A! Discuțiile sunt aproape finalizate, iar jucătorul ar putea pleca vineri din cantonamentul din Antalya direct în Italia pentru a semna contractul.

Italienii sunt interesați de serviciile jucătorului român încă de vara trecută, moment în care au început să strângă informații despre Cristi Manea.

Fundașul a fost om de bază la CFR Cluj în ultimele două sezoane, bifând în acest an competițional 19 meciuri doar în Liga 1 în care a marcat un gol. 

2.400.000 €e cota de piață a lui Manea, conform transfermarkt.de

Citește și:

OFICIAL » CFR Cluj a renunțat la un jucător! Fotbalistul și-a reziliat contractul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mosvasile
mosvasile  •  18 Ianuarie 2019, 17:36

Daca pleaca in vara-iar Chievo avand doar 8 puncte desigur ca retrogradeaza-inseamna ca Manea se va transfera direct in ...serie B!

ray51
ray51  •  18 Ianuarie 2019, 11:01

De ce sa joace in serie B? Cat e de 'urias' acest transfer? Cine a pus titlul: Gafiuc sau Răureanu? Mai baieti, n-aveti proprietatea cuvintelor.

2169651889745528
Calin Susman  •  18 Ianuarie 2019, 10:41

Tinar ,arata foarte matur in joc...convocat si la nationala mare...jucator de viitor...ar trebui sa aleaga mai bine...s.ar putea ca si chievo sa retrogradeze....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează