FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer la Gaz Metan » Adio, Carlos Fortes! Bine ai venit, Mario Rondon

Mario Rondon a mai jucat la Gaz Metan între ianuarie 2018 și iulie 2018
Mario Rondon a mai jucat la Gaz Metan între ianuarie 2018 și iulie 2018

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 17:09

Gaz Metan a reușit să îl readucă la Mediaș pe venezueleanul Mario Rondon, văzut drept înlocuitorul perfect pentru Carlos Fortes, 24 de ani, atacant care este aproape de un transfer la FCSB. (Detalii AICI)

După ce şi-a încercat norocul în liga secundă chineză, la Shijiazhuang Ever Bright, atacantul Mario Rondon, 32 de ani,a rămas liber de contract şi s-a înţeles să revină la Mediaș cu oficialii ardelenilor. El se va alătura lotului în stagiul de pregătire din Antalya. Marian Pleașcă, Sebastian Mailat și Pedro Mendes sunt noile transferuri ale Gazului care se antrenează deja sub comanda lui Edward Iordănescu.

400.000 €este cota lui Mario Rondon, potrivit transfermarkt

Mario Rondon a mai jucat la Gaz Metan între ianuarie și iulie 2018, marcând 9 goluri în 18 meciuri în Liga 1. A mai jucat la Potassolense, Beira Mar, Pacos Ferreira, Nacional și ShijiazhuangEver Bright.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  18 Ianuarie 2019, 09:39

Rondon este mai efficient ca Fortes, marcheaza mai des, e in fel de Inzaghi, in atacant speculant care "inteapa" mingea din orice pozitie, nu sta sa se aseze, sa se pozitioneze, sa-si aleaga piciorul preferat sau sa mai faca in dribbling in plus, .... daca ajunge mingea in "zona" lui, o suteaza!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Ianuarie 2019, 23:39
Postat de aress123 pe 17 Ianuarie 2019, 22:41

Ba...da prost esti...Rondon asta vine la Medias...proasto...nu la Steaua. Pune pe cineva capabil sa-ti faca un rezumat la articol.

Eu vorbeam cu domnul Dan Dumitrescu... Ce te bagi? Noi nu vindem brînză, si nici Ozon nu livrăm. Vrei?

aress123
aress123  •  17 Ianuarie 2019, 22:41
Postat de fairplayromania pe 17 Ianuarie 2019, 19:19

Exact ce spuneam mai devreme.... vine tînarul Rondon, care valorează 50 milioane, dar e liber de contract... precum fetele la pod.... Si sigur aceasta bijuterie a fost descoperită de domnul Meme.... Oricun, Fortes la 24 de ani era cam batrin....

Ba...da prost esti...Rondon asta vine la Medias...proasto...nu la Steaua. Pune pe cineva capabil sa-ti faca un rezumat la articol.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează