FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer și pentru Viitorul în ultima zi de mercato! A adus un atacant din Liga 1 + toate mutările de azi

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 20:57

Viitorul lui Gică Hagi a reușit și ea un transfer în ultima zi de mercato. Așa cum a obișnuit, caută în continuare jucători tineri, de perspectivă.

Dobrogenii l-au achiziționat pe atacantul Robert Răducanu, atacant de 21 de ani care a evoluat la Concordia Chiajna și era în ultimele 6 luni de contract.

Dacă în sezonul trecut era o prezență constantă în echipa ilfovenilor, atacantul a prins doar 4 meciuri în această ediție de campionat și n-a marcat niciun gol. Mai are un meci în Cupa României. 

Văzut ca o tânără speranță, Robert Răducanu are 42 de meciuri la Chiajna, unde a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive. 

100.000 €este cota lui Robert Răducanu pe transfermarkt 

Toate transferurile de azi, ultima zi de mercato în Liga 1:

Mihai Mincă - FC Voluntari
Danny Barbir - Astra
Gilvan - CFR Cluj (azi i-a venit cartea verde)
Marko Simonovski - Sepsi 
Esteban Ciaccheri - ACS Poli Timișoara
Iulian Carabela - ACS Poli Timișoara 
Florin Gardoș - CS U Craiova 
Cristi Bălgrădean - FCSB 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează