FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer surprinzător în Liga 1 » ACS Poli a adus un jucător din campionatul Islandei

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 16:56

ACS Poli Timișoara l-a înregimentat pe croatul Josip Fucek, o extremă stânga în vârstă de 31 de ani care a evoluat ultima dată în campionatul Islandei. El a semnat un contract valabil până în 30 iunie 2018. 

Fucek e doar a doua mutare a iernii pentru bănățeni, care l-au mai transferat pe Josip Soljic. Împreună cu Leopold Novak, încă din tur la Timișoara, cei trei formează un contingent croat la ACS Poli.

Josip Fucek poate evolua și în banda dreaptă, cât și pe postul de atacant. Ultima sa ”aventură” afară nu spune multe. El a marcat un singur gol în șapte apariții pentru modesta Vikingur Rejkjavik, locul 7 în Islanda.

El a mai jucat timp de două sezoane pentru slovenii de la Krka, perioadă în care a marcat 12 goluri. În rest a mai activat la Zavrc (Slovenia), RNK Split (Croația), Zelina (L2 Croația), Harberg (Austria) și Lucko (Croația). Ca junior Fucek a făcut parte din naționalele U17 și U16.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  24 Ianuarie 2017, 00:29

e bun in lot acolo la ce are poli astai titular

983732924972315
Soos Vilmos  •  23 Ianuarie 2017, 21:26

Daca nu stiti sa dati informatii proprii si preluati de la altii, macar faceti acest lucru in mod corect. Fucek este jucator de banda STINGA.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează