FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer pentru UTA Arad » Mircea Rednic l-a convins pe Alexandru Tudorie să se întoarcă în Superligă

Alexandru Tudorie / Foto: Facebook UTA Arad
Alexandru Tudorie / Foto: Facebook UTA Arad

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 12:46 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 12:52

După ce a refuzat-o pe Dinamo, Alexandru Tudorie (27 de ani) se întoarce în Superligă și semnează cu formația antrenată de Mircea Rednic (61 de ani), UTA Arad.

Fostul atacant de la FCSB a fost convins de către Mircea Rednic să se alăture formației de pe locul 12 din Superligă. Anunțul a fost făcut de către clubul arădean pe pagina oficială de Facebook.

Albion Rrahmani, de la Rapid la Real Madrid? „Voi munci pentru acest vis” + Declarații despre Liga Națiunilor: „Kosovo e mai bună decât România”
RAPID
Albion Rrahmani, de la Rapid la Real Madrid? „Voi munci pentru acest vis” + Declarații despre Liga Națiunilor: „Kosovo e mai bună decât România”

Alexandru Tudorie revine în Superligă

Alexandru Tudorie revine în Superligă și semnează cu UTA Arad din postura de jucător liber de contract, după ce a reziliat la începutul anului 2024 înțelegerea cu saudiții de la Al-Adalah.

Jucătorul are experiență multiplă la nivelul primului eșalon, a marcat goluri indiferent ce echipă a reprezentat. Printre altele, a adunat și trei trofee în carieră: cu FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi.

Gălățeanul a început fotbalul la Oțelul, apoi Gigi Becali l-a transferat pentru 250.000 de euro în vara 2015, după ce dunărenii au retrogradat și au ajutat FCSB să cucerească ultimul titlu din istoria grupării.

În acel meci memorabil cu ASA Târgu Mureș, când Oțelul i-a învins pe ardeleni, scor 2-1. Atunci, Tudorie a egalat la 1, după ce mureșenii au condus la pauză. FCSB avea să cucerească ultimul trofeu de campioană după o remiză albă la Iași, cu Costel Gâlcă antrenor.

5 trofeea cucerit Tudorie în carieră, Cupa Ligii cu FCSB, trei Cupe cu Sepsi și cu Universitatea Craiova, Supercupa cu Sepsi

După FCSB a urmat FC Voluntari. Acolo, Alex a fost eficient, a jucat bine, iar ilfovenii au încasat 400.000 de euro din vânzarea lui în Rusia la Arsenal Tula. După ce a jucat la ruși, Tudorie s-a întors în țară, la Universitatea Craiova, apoi Sepsi, pentru ca în vara trecută să meargă în Arabia Saudită.

Dacă aș fi acum la FCSB, la un club mare, nu m-aș mai demoraliza atât de repede. Trebuie să nu ascult pe nimeni și să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Eu nu cunoșteam viața, patronul. Dacă mă critica la televizor, fiind copil, puneam la suflet, mă demoraliza. Dacă aș fi acum acolo, aș fi alt om.
- Alexandru Tudorie, anul trecut, la Sepsi, într-un interviu oferit GSP.ro

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Alexandru Tudorie: „Nu am avut o echipă favorită în copilărie”

Vezi și alte știri:

Gigi Becali ia peste picior rivalele: „Am văzut eu ce vedete au!” + „Le mulțumesc că l-au luat ei pe Borza!”
FCSB
Gigi Becali ia peste picior rivalele: „Am văzut eu ce vedete au!” + „Le mulțumesc că l-au luat ei pe Borza!”
Oferta-șoc pentru Florinel Coman din America de Sud: „E cât e clauza! Dar te duci să-ți blestemi zilele?!”
FCSB - Sepsi 1-0
Oferta-șoc pentru Florinel Coman din America de Sud: „E cât e clauza! Dar te duci să-ți blestemi zilele?!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
rlr81
rlr81  •  12 Februarie 2024, 16:39

nu inteleg cum poti sa transferi un astfel de jucator care inscrie deloc sau de 2-3 ori pe sezon ...1 data in campionat si de 2 ori in amicale. rednic ori e terminat ca antrenor ori nu a fost niciodata un antrenor

rav410wrc
rav410wrc  •  12 Februarie 2024, 14:00

Bine ai venit Alexandru Tudorie si la cat mai multe goluri pt UTA, atat in cele 5 etape ramase de jucat din sezonul regulat, dar mai ales in play-off !! Forza UTA !! Pentru noi doar UTA conteaza !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează