FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul a picat, deși fotbalistul își dorea să plece » Anunț despre un atacant din Liga 1

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 17:36

Anthony Le Tallec, atacantul francez de 33 de ani al Astrei, a purtat negocieri cu gruparea de ligă secundă US Orleans, pentru o revenire în țara natală, însă mutarea nu s-a concretizat.

Conform L'Equipe, Le Tallec și US Orleans (locul 13 în liga secundă franceză) nu au ajuns la o înțelegere pe plan financiar, astfel că atacantul va reveni miercuri sub comanda lui Edi Iordănescu, la Astra.

"Pe plan financiar, nu a fost posibil să se realizeze transferul. Jucătorul va reveni miercuri în România pentru antrenamente", a afirmat o sursă din anturajul fotbalistului, citat de publicația franceză.

Le Tallec a ajuns la Astra în vară și are contract cu giurgiuvenii până la finalul sezonului viitor. Fost câștigător al Ligii Campionilor cu Liverpool, francezul a marcat o singură dată în cele 18 meciuri disputate în acest sezon din Liga 1.

500.000 €este cota lui Le Tallec, conform site-ului transfermarkt.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează