FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul lui Antal, o chestiune de timp » Miriuță confirmă: "A venit la noi"

Foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
Foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 10:53

După ce au ratat transferul lui Bumba, clujenii sunt foarte aproape să obțină semnătura lui Liviu Antal, care s-a antrenat deja alături de echipa lui Miriuță.

"Nu mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat cu Bumba, el s-a pregătit cu noi, mai mult nu ştiu. E un jucător foarte bun pe care mi l-am dorit enorm, dar nu a depins de mine până la urmă. Dacă a plecat la Dinamo, probabil i s-a făcut o ofertă mai bună.

Liviu Antal a venit la noi şi vrea să se pregătească câteva zile, dar nu pot spune mai mult. Încă nu am discutat dacă va rămâne, am vorbit doar ieri cu el. Vom vedea ce va fi", a spus Miriuță, citat de stiridesport.ro.

Antal a fost aproape de un transfer la Anorthosis în această iarnă, dar nu a obținut actele înainte de finalul perioadei de mercato din Cipru, informează sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează