FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Dan Nistor la Craiova l-a scandalizat pe Florin Prunea: „300.000 de euro e o sumă penibilă! Sunați-l pe Negoiță!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 19:34

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, afirmă că n-are nicio legătură cu discuțiile privind transferul lui Dan Nistor (31 de ani) la Craiova.

Oficialul dinamoviștilor nu e mulțumit nici cu suma pe care Craiova vrea s-o achite pentru transferul căpitanului „câinilor”, 300.000 de euro.

„Cu mine, Florin Prunea, nu a discutat nimeni despre o plecare a lui Dan Nistor de la Dinamo. Sunaţi la domnul Negoiţă, bănuiesc că vă răspunde.

300 de mii de euro? Este o sumă penibilă! Jenantă! Un jucător ca el nu poate costa atât de puţin. Este o jignire la adresa suporterilor, a tot ceea ce înseamnă Dinamo. Noi nu suntem rivali acum cu Craiova. Ei au stadion, au meci de meci fani mulţi la meci, au buget de cinci ori mai mare ca noi. Nu ne putem compara cu ei în acest moment.

Este jenant însă să cumperi de la Dinamo cu 300 de mii de euro. Păi, au dat 250 de mii pe Qaka de la Iaşi, nu putem să facem o asemenea greşeală. Repet, din punctul meu de vedere este o mare greşeală. Iar preţul este jenant. El nu poate forţa o plecare, pentru că se află sub contract”, a declarat Prunea, la TV Telekom Sport.

„Nistor ar fi o pierdere foarte mare pentru noi. Din punctul meu de vedere, Dan Nistor este netransferabil. Mai avem de luptat, avem patru etape hotărâtoare şi avem nevoie de un fotbalist ca el. Noi trebuie să obţinem maximum de puncte, iar celelalte să se încurce. E clar că programul nostru este foarte dificil”
Florin Prunea, manager general Dinamo

Prunea n-a participat la discuții

Conform informațiilor GSP.ro, Prunea nu a participat deloc la negocierile pentru transferul lui Nistor în Bănie. Intrat în dizgrație în „Ștefan cel Mare”, fostul goalkeeper a fost ocolit atunci când s-a pus problema discuțiilor cu oficialii Craiovei.  

Cei care au intermediat mutarea lui Nistor au fost patronul Ionuț Negoiță și secretarul Bogdan Bălănescu.  

CRAIOVA ÎL IA PE DAN NISTOR! LOVITURĂ PENTRU DINAMO: CĂPITANUL AR URMA SĂ SEMNEZE LUNI CU OLTENII 

Conform ProSport, Nistor ar urma să semneze lunea viitoare cu gruparea antrenată de Victor Pițurcă, unde l-ar aștepta un salariu de 20.000 de euro pe lună. Potrivit aceleiași surse, chiar fotbalistul a fost cel care a insistat să fie lăsat să plece în Bănie.

Craiova ar urma să le plătească celor de la Dinamo suma de 300.000 de euro, mult sub așteptările pe care șefii din „Ștefan cel Mare” le aveau privind transferul celui mai valoros jucător din lot.

Vezi și: 

PCH, reacție dură după informația că Dan Nistor pleacă la Craiova: „Plătește cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat și pe Rednic...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Ianuarie 2020, 11:03

Florine, cu ce suntem noi peste Poli Iasi acum? Ma refer din punct de vedere strict sportiv in ultimii 5 ani, nu palmares all-time, suporteri si istorie. 2 echipe cam de aceeasi valoare, ne place sau nu, asta e adevarul ! Cine am fost o data nu prea pare sa mai conteze acum .

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Ianuarie 2020, 11:01
Postat de loko1 pe 04 Ianuarie 2020, 07:47

Fără Nistor adio speranțe,chiar de a rămâne în liga 1!Valorează cel puțin de 5 ori mai mult,pentru aici,și de 10 ori afară.E mai priceput Gigi la vânzări ?

La 31 de ani si jucand la Dinamo in ultimii ani, cat crezi ca valoreaza Nistor ? Hai sa fim seriosi, 3 milioane ? Niciodata. In primul rand nu mai are Dinamo cota si valoare sa vanda jucatori pe banii astia. Cat timp o sa fim in starea asta vegetativa nu o sa mai vindem vreodata pe mai mult de un milion, daca si ala. Ma doare inima, sunt dinamovist de 35 de ani, dar asta e adevarul !

lionforever
lionforever  •  04 Ianuarie 2020, 10:41

Prin ea latră si el asa aiurea dar încă de la sfârșitul lui noiembrie in craiova se stia ca nistor vine aici.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close