FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Transferul unui fotbalist în Liga 1 a căzut în ultimul moment: "Are probleme cardiace! Se va lăsa de fotbal"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 12:09

Dan Alexa a anunțat că transferul lui Vítor Hugo Gomes Passos, poreclit Pelé, a picat. Dunărea Călărași a aflat că fotbalistul trecut pe la Inter Milano și FC Porto are probleme cardiace și e nevoit să renunțe la fotbal. 

"Din păcate, Pelé are probleme cardiace şi am înţeles că se va lăsa de fotbal. Este o problemă veche care, din păcate pentru el şi pentru cariera lui, l-a dat foarte mult în spate. A plecat din cantonament. Eu am avut o discuţie cu el, este un băiat excepţional!", a declarat Dan Alexa pentru TV Telekom Sport.

Mijlocașul portughez a acuzat probleme similare și acum 2 ani, când era la Anorthosis, în Cipru.

Fost internațional U21 al Portugaliei, Pelé a fost considerat mult timp o speranță a fotbalului lusitan. La 20 de ani ajungea la Internazionale Milano, însă un an mai târziu avea să se întoarcă în țara natală, la FC Porto, care plătea la momentul respectiv 6 milioane de euro în schimbul său.

15 meciuria jucat Pele în Serie A pentru Inter în sezonul 2007-2008, în aceeași perioadă fiind coleg și cu Cristi Chivu

cal

CĂLĂRAȘI
- antrenor: Dan Alexa (confirmat)
- veniri: D. Benzar (FCSB), Calancea (CSU Craiova), C. Nica, Sârghi, Henderson (liber), Șt. Vlădoiu (FC Snagov)
- plecări: Kanda, Șandru, Mezu, Babei, Monroy, Walace, Pușcaș (contacte reziliate), Carnat (Sepsi)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unurt1
unurt1  •  10 Ianuarie 2019, 14:12

Credeti ca ar fi venit el in Romania si mai ales la Calarasi? A fost doar stire de presa, cand a vazut el taranii cu sapa de la Calarasi a fugit cat a putut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează