FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CSU CRAIOVA 0-0

Trei pierderi importante pentru Pustai: "Unul dintre ei are o lovitură puternică la cap"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 19:10

Cristi Pustai a vorbit despre cele trei schimbări pe care le-a făcut în meciul cu CSU Craiova, scor 0-0.

"Am făcut 3 schimbări obligat. La pauză Sîrghi mi-a spus că are ceva probleme la aductori și a cerut schimbarea. Din fericire, Darius Olaru nu are nimic grav, însă a suferit o puternică lovitură la cap. Despre Greab încă nu știm exact ce are", a declarat Pustai la TV Telekom Sport.

...despre meciul cu CSU Craiova: "Am avut reacție azi. Am început să devenim și noi mai periculoși la fazele fixe, am evitat greșelile copilărești. Primul obiectiv a fost să nu pierdem. Trebuie să ocupăm locul de baraj. A fost un 0-0 frumos, încins, cu două echipe care și-au dorit să joace. Craiova joacă în acest moment un fotbal în viteză, are jucători rapizi cu talie mică.

Are jucători care pleacă bine pe spații. Știam despre Craiova că aduce destul de des mingea în careu și ne-am luat măsuri. Am încercat un 4-1-4-1 cu Sîrghi pe rol de închizător".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează