FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Țucudean e gata de încă un titlu de campion: "Cred că și CFR se felicită că m-a ales!

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 19 mai 2018 20:27

CFR Cluj va juca duminică, de la 20:45, cu Viitorul, iar dacă va învinge va fi sigură de câștigarea campionatului, indiferent de rezultatul meciului FCSB - Astra.

Cu 15 goluri bifate în acest sezon, George Țucudean admite că se simte excelent la CFR Cluj, fiind mulțumit de alegerea făcută în această iarnă, atunci când a părăsit Viitorul pentru a îmbrăca tricoul ardelenilor.

"Încărcătura emoțională este uriașă, dar a fost un an extraordinar. Mă bucur, pentru că știu că am muncit extraordinar de mult, iar fotbalul te răsplătește, am ajuns din nou la națională. Va trebui să jucăm la fel cum am jucat la Ovidiu, consider că Viitorul este o echipă care nu face schimbări majore la stilul de joc.

Aș fi foarte fericit să marchez, dar nu asta contează, contează să câștige echipa. CFR-ul a fost o echipă unită, asta a făcut diferența în acest sezon. Nu am pus șampania la rece, nu cred că e bine să sărbătorim înainte. Tu, ca jucător, te pregătești, dar inevitabil îți trec pe la ureche anumite chestii, care pe unii îi afectează, pe alții îi întăresc.

Nu cred că avem nevoie de motivație suplimentară, nu am probleme în a mă pregăti pentru astfel de meciuri decisive, nici cu somnul nu o să am probleme. Poate doar când eram mai tânăr, acum nu. Sincer, mă felicit că am ales CFR CLuj și cred că și CFR Cluj se felicită că au apelat la mine!", a declarat vârful celor de la CFR Cluj.

2
titluri de campion are Țucudean, cu FCSB și Viitorul

  • CFR Cluj - Viitorul se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2, TV Telekom 1 și LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  20 Mai 2018, 11:10

Cum de f multe ori se intampla ca jucatorul plecat de la o echipa la alta sa marcheze in dauna primei, ma astept ca Tucudean sa marcheze diseara.

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Mai 2018, 00:38

condoleante fcsbeee!fortza cfr

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Mai 2018, 00:02

fortza cfr succes in chamions ligue!condoleante fcsb-eilor

Vezi toate comentariile (5)
Comentează