FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ALAȘKERT, JOI, 20:00, DIGI, LOOK

Țucudean recunoaște că echipa e obosită din cauza meciurilor programate din 3 în 3 zile » "Nici nu avem timp de antrenamente"

Articol de - Publicat marti, 14 august 2018 13:18

Clujenii lasă ușor-ușor în urmă scandalurile începutului de sezon, iar liniștea din vestiar aduce rezultate bune și pe gazon.

Au câștigat 2-0 în Armenia, cu Alașkert, și-au intrat în mână și în campionat, iar acum se gândesc doar la calificarea în grupele Europa League, calificare ce le-ar garanta venituri de circa 10 milioane de euro!

Autorul unei "duble" în prima partidă din turul 3 preliminar al EL, George Țucudean se plânge de oboseala acumulată. "Efectiv nu avem timp să lucrăm la antrenamente. Mai mult lucrăm din gură, pe la ședințe. Avem antrenamente de refacere, mai ales noi, cei care jucăm meci de meci. Sunt jocuri din trei în trei zile și trebuie să ne refacem bine, asta e cel mai important. N-avem ce face, oboseala își spune cuvântul... Eu, unul, care am jucat în toate partidele, am nevoie de o recuperare foarte bună. Încă mai pot și sper să o țin așa până în decembrie, să jucăm și în grupe", a declarat atacantul de 27 de ani.

10 11

După ce a marcat primul său gol stagional, Alex Ioniță speră să joace din ce în ce mai mult pentru CFR: "Nu trebuie să dau nimănui nicio palmă, eu trebuie să-mi văd de treaba mea, să joc ceea ce știu eu cel mai bine. Să-mi ajut echipa, așa cum am făcut-o și cu Voluntari. Probabil că trebuia să mint și să ascund că am probleme cu kilogramele, dar asta e problema mea: sunt mereu sincer. Nu sunt singurul jucător care are probleme, însă eu am remediat acest lucru destul de repede și acum mă simt excelent. Poate că a fost mai bine că domnul Edi Iordănescu nu m-a băgat pentru că nu eram sută la sută pregătit".

"Chiar dacă am bătut cu 2-0 în meciul tur, nu suntem calificați. Trebuie să fim concentrați, disciplinați, pentru că altfel putem risca inutil"
Antonio Conceicao, antrenor CFR

1,30 e cotape care casele de pariuri o oferă pentru un eventual succes al CFR-ului joi seara, în returul cu Alașkert. O victorie a armenilor are cota 12,00"tunarii" din drepturi TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
remarque
remarque  •  14 August 2018, 21:34

FCSB se plange de arbitraje? Jenant. Arbitri din Romania au avut mereu aport in rezultatele unor echipe din Romania printre care in mod sigur CFR si FCSB. Deci sunteti in aceeasi barca la acest capitol. Lamentatie jenanta.

kordell
kordell  •  14 August 2018, 17:04
Postat de Vladescu Mircea pe 14 August 2018, 14:44

Saracii de voi , asa a jucat FCSB jumatate din anul trecut si pe deasupra a mai fost si furata de arbitrii care voua va dadeau penalty moka !!!!!! Ati dat de greu saracii , mai ales ca frecati matu pt banii primiti , ati obosit si nu mai aveti timp si de fufe !!!!!!!

Ce fata de jandarm odihnit ai .

rin08
rin08  •  14 August 2018, 15:50

zi sa moara mata

Vezi toate comentariile (4)
Comentează