FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FOTO & VIDEO Cum arată stadionul „Arcul de Triumf”? Turul arenei pe care se va juca meciul dintre FCSB și Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 19:56 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 19:56

Derby-ul FCSB - Dinamo se va juca sâmbătă, 22 iulie, pe arena „Arcul de Triumf” din București. Iar administratorii complexului au realizat un video de prezentare al stadionului de 24 de milioane de euro

După blocarea negocierilor pentru punerea în dispoziție a arenei din Ghencea, FCSB a fost nevoită să se miște rapid. Vicecampioana a înștiințat deja Liga Profesionistă de Fotbal că derby-ul cu Dinamo se va juca pe arena Arcul de Triumf, iar sâmbătă seară meciul se va juca lângă Mânăstirea Cașin.

Luat în „primire” în decembrie 2020, stadionul a costat 24 de milioane de euro, are o suprafață de 37.626 metri pătrați și 7.615 locuri destinate publicului general.

Trei loje cu condiții de cinci stele

Cei care vor să vadă meciul în condiții speciale au la dispoziție 324 de locuri VIP, dintre care 30 în cele trei loje ale stadionului.

+32 FOTO

Există 42 de locuri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, dar și alte 20 de locuri pentru alte persoane cu handicap.

Ajungând la nivelul inferior vom da peste vestiarele sportivilor, antrenorilor și arbitrilor, echipate complet cu scaune moderne și sistem de ventilație. Oficialii au parte de grupuri sanitare, dar și de dușuri.

Centrul de comandă vede tot!

La stadionul „Arcul de Triumf” există și o cameră tehnică, un punct zero al poliției și al forțelor de ordine care monitorizează tot ce se întâmplă pe stadion.

+32 FOTO

La zeci de monitoare sunt conectate sute de camere de luat vederi amplasate peste tot în arenă, iar cei care comit acte de vandalism sau indisciplină sunt reperați instant.

151este numărul locurilor disponibile în parcarea subterană, acolo unde există mai multe șpații tehnice, dar și un adăpost de protecție civilă

Hotel și cabinete de top

Complexul găzduiește și 39 de camera single sau duble pentru sportivi, dotate cu aparatură electrocasnică, televizor și cafetieră.

+32 FOTO

În plus, există un centrul de recuperare ultra modern, cu piscină, săli de gimnastică, de terapie și un cabinet medical, plus o zonă de magnetoterapie.

Centru pentru recuperarea sportivilor cu cameră hiperbară pentru terapie cu oxigen.

Citește și:

De ce a refuzat Dinamo amânarea derby-ul cu FCSB » Vlad Iacob: „Nu avea sens!”
FCSB - Dinamo
De ce a refuzat Dinamo amânarea derby-ul cu FCSB » Vlad Iacob: „Nu avea sens!”
Prima măsură luată de FCSB după refuzul CSA Steaua: „Facem reclamație”
FCSB
Prima măsură luată de FCSB după refuzul CSA Steaua: „Facem reclamație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează