FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

U Cluj a confirmat stadionul pe care se joacă derby-ul cu CFR » Ultimele detalii despre meciul orașului, vital pentru Toni Petrea

Foto Driu Elena
Foto Driu Elena

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 16:30 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 21:16

Oficialii lui U Cluj au anunțat oficial miercuri că duelul de orgoliu împotriva concitadinei de la CFR se va disputa pe Cluj Arena. Biletele au fost puse în vânzare, costă între 20 și 120 de lei.

U Cluj revine acasă, pe Cluj Arena, începând de la derby-ul orașului de pe malul Someșului, cu CFR, pe data de 21 august, la ora 21:30.

Rapid s-a săturat de Moldovan » Decizia luată de conducerea clubului
RAPID
Rapid s-a săturat de Moldovan » Decizia luată de conducerea clubului

Derby-ul „U” - CFR se joacă pe Cluj Arena

Anunțul a venit din partea conducerii „Șepcilor roșii”, pe canalele de comunicare oficială, totodată punându-se în vânzare bilete pentru confruntarea importantă pentru Cluj Napoca.

Biletele pot fi cumpărate și de la magazinul clubului de la Cluj Arena sau de la stand-ul clubului din Iulius Mall. Totodată, reprezentanții lui U Cluj au transmis că pentru copiii cu vârsta de maxim șapte ani se poate solicita bilet cu valoare 0 din locațiile fizice de vânzare (magazinul de la Cluj Arena, standul de la Iulius Mall, casa de bilete de la stadion).

Care este situația biletelor și câteva condiții speciale pentru U Cluj - CFR Cluj

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50% la achiziția unui bilet din locațiile fizice. Aceștia trebuie să prezinte carnetul de elev/student sau cuponul de pensie.

Mandatul lui Anton Petrea la U Cluj nu a început sub cele mai bune auspicii. Tehnicianul de 48 de ani a obținut 5 puncte în primele 4 runde ale sezonului, victorie cu FCU Craiova (deplasare), remize cu Petrolul (d) și cu Dinamo (a), plus eșecul cu Rapid (a), însă s-a vorbit insistent în ultima perioadă despre posibila lui schimbare.

20 de leicostă cel mai ieftin tichet la meciul Clujului, la peluza 1 inel 2, 30-40 de lei la tribuna 2, 40-55 de lei la tribuna 1, 70 de lei la tribuna 0 și 120 de lei la VIP etaj 4

Două meciuri foarte importante pentru soarta lui Anton Petrea

Au apărut informații conform cărora Marius Șumudică ar fi fost contactat pentru a prelua postul ocupat acum de Toni Petrea, însă este clar că soarta antrenorului depinde de următoarele două etape din campionat. Meci în deplasare cu Oțelul la Galați, apoi derby-ul cu CFR Cluj. 

Mai exact, conform informațiilor GSP, Petrea trebuie să obțină 4 puncte din următoarele două confruntări pentru a fi sigur că va continua la „Șepcile roșii”.

VIDEO. Bogdan Mitrea: „E normal să avem oscilații, dar le vom pune la punct”

Citește și alte știri despre fotbal:

După Nordsjaelland, FCSB își ia adio de la Ghencea! » Vestea primită azi de clubul lui Becali

Federația face KO ultimul plan al CSA Steaua! Răspunsul oferit Gazetei spulberă speranțele de promovare ale „militarilor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează