FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - HERMANNSTADT 2-1

Daniel Popa, despre golul victoriei lui U Cluj în meciul cu Hermannstadt: „Chiar am vorbit cu el în vestiar”

Daniel Popa
Daniel Popa

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 19:27 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 21:25

Daniel Popa și Dan Nistor, doi foști dinamoviști, au produs golul victoriei lui U Cluj în meciul cu FC Hermannstadt (2-1). Atacantul a povestit dialogul pe care l-a avut cu coechipierul său, zilele trecute, în vestiar.

U Cluj s-a revanșat sâmbătă față de suporteri, prin victoria obținută în fața lui Hermannstadt (2-1). Veritabil balsam, după 0-1 cu Oțelul, pe teren propriu, și mai ales acel usturător 0-4 în derby-ul cu CFR.

Marius Măldărășanu, critic cu jucătorii lui Hermannstadt: „Chiar nu îi înțeleg”
HERMANNSTADT
Marius Măldărășanu, critic cu jucătorii lui Hermannstadt: „Chiar nu îi înțeleg”

Lucru recunoscut și de autorul golului victoriei, Daniel Popa: „Da, se poate spune că am mai spălat un pic din rușine. Ne-a fost greu în finalul anului trecut. Și nouă, și suporterilor. Au fost două eșecuri dureroase”.

Daniel Popa către Dan Nistor: „Hai, mai dă-mi și tu o pasă bună, că eu ți-am mai dat ție”

Servit impecabil de Dan Nistor, la reușita din minutul 79, Popa a vorbit despre relația pe care o are cu „veteranul” în vârstă de 35 de ani. „Am jucat șapte ani împreună. Ne cunoaștem bine. Chiar îi spuneam zilele trecute, în vestiar, «Hai, mai dă-mi și tu o pasă bună, că eu ți-am mai dat ție»”, a povestit „vârful” lui U.

Dan Nistor a ajuns la 7 assisturi și 9 goluri în 20 de jocuri de Superliga, iar Daniel Popa are 6 goluri și 3 assisturi (21 de jocuri).

Daniel Popa nu se teme de concurență

U Cluj intenționează să mai aducă jucători, inclusiv un atacant, dar Popa nu are nicio problemă.

„Foarte bine, o să fie concurență. Poate jucăm împreună. Campionatul e lung, e nevoie de toată lumea”, a spus el.

Dan Nistor: „Este greu să stai pe bancă”

Nistor, la rându-i, a comentat la Orangesport: „Suntem foarte bucuroși pentru cele 3 puncte. Cred că am spălat puțin din rușinea ultimelor două partide de anul trecut. Nu prea am avut sărbători fericite, atât noi, cât și suporterii noștri.

Sperăm să devenim acea echipă care ne dorim să fim. Am fost accidentat, Vătăjelu la fel. Ne bucurăm că am intrat și am ajutat echipa. Mă onorează și mă motivează (n.r. - faptul că reușește să marcheze), mă face să fiu mai responsabil, pentru asta sunt plătit, pentru asta vin în fiecare zi la antrenamente, să dau ce am mai bun pentru a-mi ajuta echipa.

Nu a fost deloc ușor, Sibiul este un adversar greu, care joacă fotbal. Este o echipă mult mai rodată decât noi, practic joacă de 3 ani împreună, s-a văzut acest lucru. Este greu să stai pe bancă, sper ca la meciul viitor sa fiu apt #100 și să intru de la început. Parcă suntem la a doua tinerețe, ne bucurăm foarte mult că ajutăm echipa și facem fericit acest public minunat”.

VIDEO Marius Măldărășanu, antrenorul celor de la Hermannstadt, declarații după finalizarea cantonamentului din Antalya

Mai puteți citi:

„Am fost hărțuiți în parcare! Își bat joc de noi!” » Șefii lui Dinamo, revoltați la meciul cu Petrolul

Ioan Ovidiu Sabău, mulțumit de prestația jucătorilor săi în victoria cu Hermannstadt: „Am meritat victoria, am fost echipa mai bună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
florin44
florin44  •  20 Ianuarie 2024, 21:13

U Cluj - Hermannstadt 2 - 1. Titlul articolului: "Daniel Popa, despre golul victoriei lui Hermannstadt în meciul cu U Cluj..." Pai a castigat sau nu U Cluj, a pierdut sau nu au pierdut sibienii??? Ceata totala!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează