FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV I-a direcționat primarul Emil Boc pe investitorii turci către U Cluj? Tot niște turci au câștigat licitația pentru metroul din oraș!

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 20:32 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 21:31

Investitori turci sunt în discuții avansate să vină la U Cluj, clubul de suflet al lui Emil Boc. Tot niște turci au câștigat licitația pentru metroul clujean, iar oamenii din fotbalul intern vorbesc de o ”asociere” între cele două acțiuni

Un grup de cinci oameni de afaceri turci este în discuții avansate cu cei de la U Cluj pentru a finanța gruparea și a găsi noi resurse financiare pentru „Șepcile roșii”.

Transformarea ULUITOARE a lui Gheorghe Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului » Cum arată la 70 de ani: „Sunt doar un bunic fericit!”
APARIȚIE
Transformarea ULUITOARE a lui Gheorghe Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului » Cum arată la 70 de ani: „Sunt doar un bunic fericit!”

Discuțiile au intrat în linie dreaptă pentru sosirea turcilor la U Cluj: „Există un acord de principiu”

 Un grup de oameni de afaceri, condus de Serhan Cetinsaya, a fost weekendul trecut la Cluj. Aceștia au asistat la partida dintre Universitatea și Petrolul Ploiești (0-0) și au discutat cu conducerea clubului posibilitatea de a investi în echipă. Au avut loc câteva întâlniri cu președintele clubului, Radu Constantea, și cu alți oficiali ai alb-negrilor.

Conform informațiilor GSP.ro, turcii au planuri mari în ceea ce privește U Cluj: „Există un acord de principiu! Urmează să stabilim aspectele legale. Vorbim de un grup de cinci oameni de afaceri”.

Cadou din partea primarului pentru U Cluj? Fan declarat al „Șepcilor roșii”

De sosirea turcilor în rândul celor care vor finanța clubul de pe malul Someșului nu ar fi străin însuși primarul Clujului, Emil Boc. Recunoscut pentru simpatiile sale față de U Cluj, edilul șef al urbei este nelipsit de la meciurile importante ale ”Șepcilor roșii”. 

Boc și-a recunoscut în mai multe rânduri afinitatea pentru alb-negri. Iar la derby-urile locale cu CFR Cluj a savurat mereu exuberant golurile ”Șepcilor roșii”!

Cine a câștigat licitația pentru metroul clujean: o firmă care a executat lucrări în Dubai, dar și în Polonia și Suedia

La finele lunii februarie a acestui an, primăria Cluj-Napoca a anunțat că o asociere de firme din Turcia a fost desemnată câștigătoare a licitației pentru realizarea „Magistralei de metrou 1”. Una dintre firmele de construcții a executat lucrări de metrou în Dubai, dar și în Polonia și Suedia.

Este vorba de asocierea Gulermak Agir Sanayi Insaat Ve Taahhut A.S.- Gülermak Spólka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia-Alstom Transport SA - Arcada Company SA.

+1 FOTO

Oferta depusă de asociere este de 9 miliarde de lei, fără TVA, potrivit unui comunicat al Primăriei Cluj-Napoca. Durata totală a contractului este de 96 de luni.

Compania turcă de construcții, în special pentru transportul feroviar, a fost înființată în 1958. De-a lungul anilor, a executat lucrări de metrou, tuneluri, căi ferate, poduri, viaducte și centrale electrice în Polonia, Suedia, Emiratele Arabe, India și Turcia. Printre proiecte se numără și cel al liniei de metrou din Dubai pentru Expo 2020, care a costat 2,8 miliarde de dolari.

Compania are o subsidiară care este lider în Turcia la producția de oțel, având trei fabrici în Ankara și Izmir.

Citește și alte știri:

FOTO Transformarea ULUITOARE a lui Gheorghe Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului » Cum arată la 70 de ani: „Sunt doar un bunic fericit!”

VIDEO Ce a fost asta?! Imaginile incredibile ratate de televiziuni la Universitatea Craiova - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ionica007
ionica007  •  14 Noiembrie 2023, 09:26

Terminati cu prostiile... Daca se va intampla aceasta asociere, este pura intamplare, nu are legatura nici cu mincinosul national si nici cu ''metroul''. Acesta nu se va realiza ever, deoarece este imposibil sa blochezi un oras precum Clujul vreo 20 de ani. Aceasta fantasmagorie este doar o ''bocaiala'', praf in ochii prostilor. Adevaratul target sunt banii europeni sifonati prin studii de fezabilitate, cat si imensul potential oferit de zona Sopor, unde deja sunt pregatite exproprierile in vederea construirii depoului de trenuri pentru metrou. Este vorba despre peste 10 ha, care va fi expropriata la bani de nimic, mincinosul national tragand sforile ca acel teren sa fie considerat ''de interes national''. In Cluj orice om informat stie ca piticania este *** dezvoltatorilor imobiliari. Evident, doar a unora, vezi cazul Udrea, careia i-a construit sosea pe 4 (patru) benzi inca inainte sa inceapa lucrarile la cartierul rezidential, proiect care a fost abandonat intre timp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

soulripper
soulripper  •  14 Noiembrie 2023, 08:51

ce frumoase sunt articolele astea cu semnul intrebarii in titlu ....

7.aussta
7.aussta  •  14 Noiembrie 2023, 07:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează