FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

FOTO Cluj Arena, ca după bombardament! În câteva ore se joacă U Cluj - Sepsi în Superligă, iar suprafața este ciuruită

Așa arată gazonul de pe Cluj Arena
Așa arată gazonul de pe Cluj Arena

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 14:19 / Actualizat luni, 22 august 2022 15:06

Gazonul de pe Cluj Arena se află într-o stare deplorabilă înaintea jocului dintre Universitatea Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, care vor disputa astăzi, de la ora 17:00, un meci din cadrul etapei cu numărul 6. 

Gazonul se prezintă într-o stare groaznică, după ce în weekend s-a desfășurat turneul preliminar pentru accedera în play-off-ul UEFA Women's Champions League. 

În ultima partidă a turneului de fotbal feminin dintre „U" Olimpia Cluj și FK Sarajevo, 1-2, gazonul a fost în cea mai mare parte deteriorat, în ciuda unui comunicat emis de Consiliul Județean Cluj, care asigura că suprafața de joc se află într-o stare bună. 

Cum a trecut George Țucudean de un șoc al vieții: „Stresul e cel mai rău. Te ucide. De stres, nu mai vedeam a doua zi”
INTERVIU
Cum a trecut George Țucudean de un șoc al vieții: „Stresul e cel mai rău. Te ucide. De stres, nu mai vedeam a doua zi”

U Olimpia, care a fost învinsă pe final de Sarajevo U Olimpia a ratat calificarea în play-off-ul UEFA Women Champions League, după ce a pierdut cu scorul de 2-1 în fața celor de la FK Sarajevo.

Mai întâi, formația din Bosnia a deschis scorul prin Jelcic în minutul 33, iar olimpicele au răspuns prin Mihaela Ciolacu, a cărei șut din lovitură liberă nu a putut fi parat de Hasanbegovic. În ciuda efortului prestat, formația antrenată de Daniel Sima, a fost răpusă de FK Sarajevo, în urma unui gol înscris de Milinkovic.  

Cine se ocupă de suprafața de joc de pe Cluj Arena

În data de 19 august, Consiliul Județean Cluj a anunțat printr-un comunicat faptul că firma ECO Garden Construct, care se ocupă de mentenanța gazonului, face eforturi pentru a asigura o stare cât mai bună a gazonului de pe Cluj Arena. 

Cluj Arena, ca după bombardament! În câteva ore se joacă U Cluj - Sepsi în Superligă, iar suprafața este ciuruită
Așa arată gazonul de pe Cluj Arena în meciul de fotbal feminin de aseară

„Stadionul Cluj Arena este pregătit pentru a găzdui partide de fotbal. Chiar ieri au avut loc două meciuri în Champions League la fete, în weekend mai sunt programate încă două, în aceeași competiție, iar luni se dispută un meci din Superliga națională. Gazonul a fost înlocuit în toate zonele afectate, pe cheltuiala organizatorului Untold, nefiind folosite fonduri publice” , a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean, în cadrul comunicatului.

În ciuda, anunțului făcut de autorități, gazonul a arătat ieri asemenea unui "imaș" din ligile inferioare și sub nicio formă unuia de talia stadionului Cluj Arena, ce are o capacitate de peste 30.000 de mii de locuri.

  • Articol de Cătălin Stroia

VIDEO Petre Grigoraș sare în apărarea VAR: „Trebuie să ne concentrăm pe fotbal, nu pe aceste greșeli”

Citește și: 

FCSB mai pregătește două transferuri! Anunțul făcut de Becali

Cum a trăit Cristi Borcea retrogradarea lui Dinamo: „Era negru. Abia scotea câteva cuvinte”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
Alex1965
Alex1965  •  23 August 2022, 06:02

Tot timpul gazonul este de vina sau este prea cald sau este prea frig dar oare fotbalul aratat de echipele romanesti se ridica la nivelul unui gazon de pe marile stadioane ale lumii?

gazistu
gazistu  •  22 August 2022, 19:08

lasa ca 7 mil/euro is mai buni pt consiliul Cj decat ca n-au jucat astia cateva meciuri... banii, bata-i vina,.,,, de bani e vorba nu de fotbal.. acolo e interesul in consiliul Cj nu fotbalul... HAI SA NU NE MINTIM ... pt ei UNTOLD era mai important ca le aduce bani..nu fotbalul... astai "pretul" pt ca au lasat Untold acolo ...

armand
armand  •  22 August 2022, 17:31

Felicitari consiliului local pentru blocarea parcului central si distrugerea gazonului in detrimentul organizarii festivalului I.B. Deleanu! Fara autostrada, fara infrastructura, doar ifosele si gargara disonanta din parc , parca oglinda clujenilor contemporani.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează