FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

Cum vede Panduru ce se întâmplă cu Andrei Ivan: „Dacă crezi că îl pedepsești pe el, de fapt te pedepsești pe tine”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 11:20 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 11:28

După U Cluj - Universitatea Craiova 1-1, Basarab Panduru a vorbit despre situația în care se află Andrei Ivan, atacantul de 26 de ani al oltenilor.

Titular în primele 8 partide ale sezonului, Andrei Ivan a jucat doar 27 de minute în meciul cu Sepsi (2-1), iar cu U Cluj a intrat la pauză și a fost eliminat în prelungiri, după ce a văzut al doilea galben.

La finalul meciului, Basarab Panduru a vorbit despre ce se întâmplă cu Andrei Ivan, jucător cu 3 goluri și două pase de gol în acest sezon. Fostul fotbalist spune că oltenii greșesc când îl țin pe Ivan rezervă și este de părere că acesta ar trebui folosit ca extremă stânga, post pe care joacă în prezent Alexandru Mitriță.

Panduru se ia de căpitanul Universității Craiova: „De ce ridici mâna şi nu eşti concentrat?”
U CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1
Panduru se ia de căpitanul Universității Craiova: „De ce ridici mâna şi nu eşti concentrat?”

Basarab Panduru: „Andrei Ivan e jucător care să stea pe bancă”

Dacă crezi că îl pedepsești, te pedepsești pe tine. Nu e jucător care să stea pe bancă. Sunt jucători care nu fac nimic când intră de pe bancă. Te pedepsești pe tine. În plus, Ivan trebuie folosit în stânga. Sau cum a făcut Reghe, care îl muta pe toate pozițiile. Așa are impresia că este peste tot.

 Dacă îl pui în dreapta, nu face nimic. Am pus din prima etapă. Acolo nu mai are interiorul și nu mai poate să tragă la poartă. Poate doar să dea centrări și să tragă la colțul scurt”, a declarat Basarab Panduru la OrangeSport.

Mai ales în repriza a doua ne-am bătut joc de noi. Trebuia să fim mult mai atenți, să închidem jocul mult mai devreme, să nu lăsăm adversarul să vină peste noi. N-am avut atitudine de echipă mare, așa cum ne dorim să fim, și îmi pare nespus de rău că nu am reușit să câștigăm. Nu am comandat de la margine să ne retragem, dar cu toate astea puteam închide partida. În fotbal dacă nu reușești să fii pragmatic ai de suferit. Noi am suferit și ca joc, și pentru că am pierdut cele 3 puncte. Avem jucători cu experiență, iar ei ar trebui să arate asta prin constanța jocului și a rezultatelor. Dar se pare că de multe ori suntem mai constanți la nivel declarativ decât pe teren,

- Dragoș Bon, antrenor interimar Universitatea Craiova

Citește și: 

Burleanu a ieșit la atac după suspendarea primită de la UEFA: „Kosovarii au provocat suporterii. Voiau ca meciul să nu se termine pe teren”

Legenda Craiovei a răbufnit în direct: „Pe Mitriță l-a înghițit mediocritatea!” » Desființează strategia lui Rotaru: „Vreți să vindecați bolnavul?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  26 Septembrie 2023, 15:57

Panduru *** crezand ca Ivan este vreun Cristiano Ronaldo...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  25 Septembrie 2023, 08:39

Totul este din cauza lui Rotaru. Investiția în tinere talente a fost zero, antrenori dați afară că nu-l plăcea vesele închipuite. Cred ca este momentul să scăpăm de adevărați fotbaliști care nu se integrează în echipă, și sa nu dam jucări talentați la alte echipe. Bai de ce nu l-ai ținut pe Vătăjelu sau copilul acela de da goluri de la distanță. Ai altceva mai bun? Pleacă fin conducere și adu pe cineva potent, integrează-l imediat pe Craioveanu pentru mai mult spirit oltenesc. Lasă antrenorul sa își facă treaba, lasă antrenorul sa își aducă staful lui și nu ii face ca lu Reghe. Frate eu nu l-am înțeles pe Reghe de ce a acceptat asta, și probabil din cauza asta a plecat de la Craiova. Este rușinos sa accepte ce i-ai cerut, este rușinos ca nu a avut oameni lui sa își facă treaba cum trebuie. Acuma îl aduci pe Papură? Pai dacă papură era asa bun nu găsea o echipă sa antreneze în liga 1-s și nu doar în liga a 3-a? Bon care sta mai mult degeaba acolo după cum joacă acești jucători. Non i-a antrenat de mulți ani și uite ce pisicuțe avem pe teren în loc de lei. Nu faci ceva Rotare, distrugi totul ce este frumos. Pune mana și cauta jucători afară, mai adu și tu câțiva din România mai tineri. Ai uitat sa mai aduci tineret, și asta se vede la o echipă bazată și lipsita de dorința de a juca fotbal. Craiova acuma este o mizerie a ta. Și termină cu vedetele ca ne-ai plictisit. Adu spiritul Craiovei acasă din nou. Adu-l pe Craioveanu sa arate ce înseamnă să iubești Craiova!

parachioara5
parachioara5  •  24 Septembrie 2023, 20:30
Postat de Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL pe 24 Septembrie 2023, 14:20

Sunteți resturile țării, când spui olteni, fugi de ei ca de dracu!

...dar tu ce esti ?...nu ti e rusine sa jignesti o intreaga populatie ?...pe voi nu va baneaza nimeni ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează