LIGA 1    •   U CRAIOVA

U Craiova a refuzat o ofertă de 3 milioane pentru un jucător: "Probabil dacă va apărea o ofertă de 10 milioane de euro, îi va da drumul"

Alexandru Băluță alături de Alexandru Mitriță // Foto: Raed Krishan

Alexandru Băluță alături de Alexandru Mitriță // Foto: Raed Krishan

Joi, 12 Iulie

U Craiova a vândut în această vară trei dintre cei mai importanți jucători, însă a fost aproape să-l dea și pe Mitriță. Trupa lui Mangia a primit aproape 6 milioane de euro în schimbul lui Băluță, Gustavo și Screciu.Oltenii au mai primit o ofertă de 3 milioane de euro pentru Alex Mitriță de la Al Hilal, însă nu l-au lăsat să plece. Mirel Rădoi a dat mai multe detalii despre oferta fostei sale echipe pentru Mitriță.

"Din câte ştiu, Craiova a respins oferta şi a respins orice negociere pentru Mitriţă. Planul lor a fost doar Băluţă în acest an, pentru că i-au promis jucătorului că o să plece dacă îşi face treaba. Şi a făcut-o foarte bine. Şi ei mizează în continuare să termine în primele trei şi atunci e normal.

Probabil, până la urmă, dacă va apărea o sumă, 7-8-10 milioane de euro, evident nu îl pot opri pe jucător. Atunci probabil că se va face transferul. Dar eu cred în acest moment că cei de la Craiova nu vor mai vinde, din contră, poate vor mai cumpăra jucători.

Mitriță ar merita să plece, dar cred că la forma la care este în acest moment, ar trebui să mai joace în România. Pentru că dacă va juca, sunt sigur că va fi cel puţin în lotul naţionalei României de seniori, chiar dacă nu va juca meci de meci. Atunci eu cred că el se poate transfera la o echipă bună din Europa", a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

5 goluri
în 14 meciuri a marcat Mitriță pentru U Craiova în ultimul sezon din Liga 1

2.500.000 €e cota de piață a lui Mitriță, conform transfermarkt.de

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

risc_mix  •  12 Iulie 2018, 23:02

Bă, da deștept mai e rădoi ăsta. I-auzi, cică dacă Mitriță va juca bine , sigur va fi în lotul României de SENIORI. Păi bă Mirele, Mitriță numai la seniori ar putea juca, că e cam puriu.

sex.deep  •  12 Iulie 2018, 22:59

Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu mai ***, mai *** si mai prost ca tine !

zagna  •  12 Iulie 2018, 22:37

Ati vazut la Cupa Mondiala vreun jucator de profilul si talia lui mitrita ? Inseamna ca va uitati pe posturile de desene animate ...

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
14:45
Snooker • Eurosport

Openul Irlandei de Nord

16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

20:00
Volei M • Digi 4

Stuttgart - Volei Alba-Blaj

Program TV complet

banner300x600.jpg