FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

U CRAIOVA - CONCORDIA CHIAJNA 0-1 // FOTO Încă o dezamăgire! Oltenii continuă startul horror de sezon » A doua înfrângere pe noul "Oblemenco", 0-1 cu Chiajna

FOTO: Facebook U Craiova +7   FOTO
FOTO: Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 22:57

U Craiova rămâne fără victorie pe teren propriu în noul sezon. Oltenii au pierdut în fața Concordiei Chiajna, 0-1, după un meci în care au evoluat în 10 oameni încă din minutul 18. 

Oltenii au jucat extrem de modest în prima repriză. Mai întâi, au rămas în 10 după intrarea dură a lui Donkor asupra lui Andrei Marc.

Concordia a încercat apoi să devină periculoasă și a fost la un pas de gol în minutul 39, când Pigliacelli a respins miraculos lovitura de cap a lui Guessan.

Craiova a contat o singură dată în prima repriză, când Panait a respins de pe linia porții la ocazia lui Burlacu.

Chiar dacă au jucat cu un om în minus, oltenii s-au aruncat în atac în repriza secundă. Cicâldău a irosit o ocazie mare în minutul 58, când, scăpat singur cu Caparco, a șutat în portar.

Echipa lui Mangia a avut încă o ocazie mare în minutul 72, dar nou-intratul Raoul Baicu a ratat din câțiva metri.

Chiajna a dat până la urmă lovitura în minutul 81. Gorobsov a prins un șut superb de la 20 de metri, iar ilfovenii au plecat cu toate punctele din "Bănie".

Concordia Chiajna devine a doua echipă care câștigă la Craiova după inaugurarea noului "Ion Oblemenco". A mai făcut-o FCSB, în play-off-ul sezonului trecut, când s-a impus cu 1-0.

U Craiova rămâne fără victorie pe teren propriu în noul sezon, iar echipa lui Mangia e într-o situație complicată: doar 5 puncte după 5 etape, locul 12! Concordia reușește a doua victorie la rând și urcă până pe locul 4.

U Craiova - Concordia Chiajna 0-1
A marcat: Gorobsov '81

*Donkor a fost eliminat în minutul 18 după o intrare dură asupra lui Andrei Marc (detalii pe larg + reacția lui Crăciunescu, aici)

Echipele de start: 

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Gardoș, T. Ferreira - Martic, Mateiu, Fedele, Bancu - Burlacu, Cicâldău, Mitriță
Rezerve:
L. Popescu, Bărbuț, Borța, Briceag, Kelic, J. Markovic, Baicu
Antrenor:
Devis Mangia

Concordia Chiajna: Caparco - G. Matei, Albu, Marc, Panait - Prepeliță, Gorobsov, Nivaldo - Grădinaru, Batin, Guessan
Rezerve:
A. Costache, Bărboianu, Bawab, Cristescu, Deaconu, P. Ivanovici, Leca
Antrenor:
Ionuț Badea

Arbitru: Ionuț Coza / A1: Ovidiu Artene / A2: Bogdan Gheorghe / Observator: Eduard Dumitrescu

 

 
 

rezultatele ETAPEI A 5-A:

Poli Iași - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Astra - Dunărea Călărași 1-1 Detalii AICI
Viitorul - Gaz Metan 2-0 Detalii AICI
FCSB - Sepsi 2-0 Detalii AICI
CFR Cluj - Dinamo 3-1 Detalii AICI
Hermannstadt - Voluntari 4-0 Detalii AICI
Craiova - Chiajna 0-1

CLASAMENT:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (78)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  21 August 2018, 18:45
Postat de eugen_76pan pe 21 August 2018, 10:58

nu e nimic..mergem inainte

Inainte... unde?

ray51
ray51  •  21 August 2018, 16:47
Postat de smdb pe 21 August 2018, 12:26

Ce sa joci, mai frate, pe orezaria aia?! Ala e gazon de spatiu verde din fata blocului, cumparat, bineinteles, la pret de gazon de UCL, ca doar statul e cel mai prost si naiv gospodar. N-ai ce juca pana nu se rezolva problema gazonului. Mitrita e jucator tehnic, firav, care joaca mingi pe jos, are nevoie de gazon. Si sa nu ma luati cu cliseul ala de doi lei "ambele joaca pe acelasi gazon", ca e cat se poate de fals. E la mintea cocosului ca o echipa cu talie, care se apara si joaca doar mingi lungi e avantajata de un teren prost atunci cand joaca cu o echipa cu jucatori tehnici, care combina pe jos si in viteza.... Gazonul, adica primaria va saboteaza. Hotia si prostia "alesilor" locali. Cu largul concurs al "patronului" Rotaru care tace (stie el de ce) *** de cea mai joasa speta, care are grija sa acopere *** si creeze diversiuni. Arena National, Ploiesti, Cluj, Craiova, 4 stadioane care au costat impreuna jumatate de miliard de euro, toate in administratia statului si toate cu gazon praf. In acelasi timp, tot la Cluj (deci cad argumentele jenibile cu mediu, ***, ramele, etc.), in Gruia, se joaca pe teren de snooker. La Ovidiu la fel. Mi-e scarba de statul roman.

Si mie...

ray51
ray51  •  21 August 2018, 16:45

Vorba cuiva de demult: pot muri calcat de un Mercedes, da' sa mor calcat de un Trabant, este jalnic !

Vezi toate comentariile (78)
Comentează