FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-2

U CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-2 // Nemulțumirea lui Costel Enache după egalul de la Craiova: "Aud asta din culisele vestiarului"

Foto: Facebook U Craiova
Foto: Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 22:56

Costel Enache, antrenorul celor de la FC Botoșani, a analizat remiza obținută pe terenul Craiovei, 2-2.

"E o stare confuză. Mă bucur că am reușit să recuperăm ceva ce părea scăpat din mână. Resimt și o frustrare, consider că jucătorii și-au făcut treaba bine. Am încercat să avem o mentalitate ofensivă bună, am avut multe momente clare de a marca. Durerea nu mă lasă să mă bucur total, dar mă bucur pentru viitor: văd motivație la jucători, avem un grup unit, iar asta mă bucură. 

Mitriță e un jucător de mare calitate, la fel ca alți fotbaliști de la Craiova. Când am pregătit jocul, mi-am avertizat jucătorii de calitatea individuală a adversarilor. Au fost momente în care echipa mea a fost depășită, dar și noi am avut momente în care am creat pericol.

Aud din culisele vestiarului nostru că penalty-ul primit de Craiova a fost ușor acordat. Nu e confortabil să fii egalat când jocul nu părea echilibrat. În același timp, mă bucur că am revenit de la 1-2 și nu ne-am pierdut", a spus Costel Enache, la TV Telekom Sport. 

"Suntem mulțumiți cu acest punct. Am început meciul bine, acel penalty ne-a dezechilibrat. Ne-am revenit în repriza secundă, am jucat mai bine și puteam chiar să câștigăm meciul. Avem un lot bun, competitiv, și suntem mulțumiți de acest egal"
George Miron, FC Botoșani, autorul golului 2 al moldovenilor

Citește AICi cronica partidei U Craiova - FC Botoșani 2-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  04 August 2018, 08:56

Se pot spune multe despre aceasta partida dar un lucru este evident: Craiova nu merita victoria.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close