FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-1

Ţucudean, euforic după ce a marcat împotriva fostei echipe: "E o satisfacţie. Cu asta am rămas după perioada petrecută la FCSB"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 22:33

George Ţucudean a fost "călăul" FCSB-ului în meciul din această seară de pe Arena Naţională, încheiat 1-1, reuşind golul prin care Viitorul a obţinut un punct important în economia luptei pentru titlu.

Fostul atacant al celor de la Dinamo şi FCSB a declarat că e fericit pentru reuşita din această seară şi speră că Viitorul va reuşi să câştige titlul. 

"E o satisfacţie când marchez pentru că ne batem la campionat, iar fiecare punct e important.  Am fost acolo, am reuşit să marchez, mai departe nu mai contează ce s-a întâmplat.

A fost un meci cu o încărcătură mare, e normal să fie aşa. Fiecare echipă se bate pentru puncte. Azi s-a terminat egal, dar campionatul se joacă. Sperăm să trecem pe primul loc. Când îţi urmăreşti scopul, acela de a câştiga puncte, nu mai contează cum joci în ultimele cinci minute. Încercăm să ne facem jocul, chiar dacă azi nu am reuşit să jucăm prea bine. Mergem mai departe!

E extraordinar ce s-a format la Viitorul. E ceva foarte sănătos să creşti o echipă şi să ajungi să te baţi la titlu cu mulţi jucători din propria pepinieră", a declarat Ţucudean, la TV Dolce Sport.

"La FCSB am luat trei trofee, e tot ce contează. Am rămas cu ceva, cu trofee, cu medalii"
George Ţucudean

Citeşte şi: Ţucudean, două goluri în opt zile împotriva fostelor echipe » Dezlănţuit după golul cu FCSB, spăşit după reuşita cu Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosykw1
mosykw1  •  24 Aprilie 2017, 23:08

Asta joaca fotbal sa nu ilpuna ai lui sa lucreze in tamplarie.Fotbalist oricum nu a fost si nu va fi !Si de trofeele de care vorbeste s-ar putea sa fie singurele din viata lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează