FOTBAL  »  Superliga  »  JAF

ULTIMĂ ORĂ. Casa lui Gheorghe Hagi a fost prădată de hoți! Primele reacții

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 11:42

Gheorghe Hagi a avut parte de o veste neașteptată în această dimineață. Vila sa din zona Pipera a Capitalei a fost prădată de hoți!

Grupul infracțional a jefuit mai multe case din Pipera, printre care și pe cea a ambasadorului din Pakistan la București, informează Digi 24. 

Angajații lui Hagi au raportat poliției furtul în urmă cu două zile, dar jaful ar fi avut loc în luna decembrie. 

Conform informațiilor oferite de Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, prejudiciul nu a fost încă stabilit. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
2092449174374841
Gavril Nagy  •  06 Ianuarie 2018, 14:44

Au vrut sa-l fure pe Ianis!

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Ianuarie 2018, 14:10

Ambasadorul Pakistanului .....Hagi? Asa reiese din articol.

gado
gado  •  06 Ianuarie 2018, 13:37

DECI : - Hagi a avut parte de o veste neasteptata in aceasta dimineata - Angajatii lui Hagi au raportat furtul in urma cu doua zile - Dar jaful a avut loc in luna decembrie - Nu a fost stabilit prejudiciul Autorul acestui articol trebuie sa plece imediat acasa ! Dac nu redactorul sef !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează