FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ULTIMA ORĂ Dinamo vrea un fotbalist dorit și de Becali » Cine e în pole-position dacă pică mutarea în Belgia

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 13:58

Dinamo a anunțat astăzi despărțirea de panamezul Jaime Penedo (detalii AICI). Mircea Rednic a început deja căutările pentru un înlocuitor, în capul listei fiind bulgarul Plamen Iliev, de la Astra Giurgiu.  

Clubul s-a interesat de posiblitatea de a-l lua pe Iliev de la Astra, în condițiile în care el intră în ultimele 6 luni de contract.

Iliev are în acest moment un salariu lunar de  8.000 de euro, iar Gigi Becali și-a anunțat de mai multe ori interesul pentru a-l aduce la FCSB. Iliev a mai avut oferte din Arabia Saudită în această vară, chiar și Rednic și-ar fi arătat interesul de a-l aduce la Al Faisaly. Portarul Astrei așteaptă concretizarea uneia dintre cele două oferte din Belgia, pe care susține că le are, înainte de a-și decide viitorul.

Dinamo ar trebui să facă un efort foarte mare, peste puterile arătate în ultima perioadă, pentru a-i ține piept patronului de la FCSB.

Vezi și: 

Dinamo și FCSB luptă pentru același fotbalist » Cine e în pole-position dacă pică mutarea în Belgia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
352806438604718
Mihai Smeu  •  11 Decembrie 2018, 19:50

Foarte mulți dintre ce-i ce se dau stelisti uită un amanunt steaua figurează în C....nu mai faceți comentarii absurde la adresa celor de la DINAMO.

indolentu
indolentu  •  11 Decembrie 2018, 16:49
Postat de valyomanyd pe 11 Decembrie 2018, 16:39

Iti dai seama ce echipa proasta aveti daca nu ati reusit sa-i bateti campionatul asta :)))))))))))))

lasa vali ca i a batut si rapidu cind iera lanterna pe cind jucau in ghencea cu marele antrenor reghecamfu ca bine le a zis pancu atunci ca i bate cu lanterna n mina deci ce pretentii ai de la iei?

valyomanyd
valyomanyd  •  11 Decembrie 2018, 16:39
Postat de moartea_din_vaslui pe 11 Decembrie 2018, 16:27

Încerci să faci o glumă cu Minamo, dar trebuie să consulți permanent clasamentul.. ăștia sunt când pe 12, când pe 10, când pe 11.. din obișnuință le mai ziceam uneori "optari", când colo, fără să vreau, le făceam ditamai complimentul!

Iti dai seama ce echipa proasta aveti daca nu ati reusit sa-i bateti campionatul asta :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează