FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

ULTIMĂ ORĂ Situația lui Ioniță se poate decide în această seară! Detalii de la negocieri

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 17:36

Una dintre telenovelele iernii, cea care-l are în prim-plan pe Alexandru Ioniță II, este aproape de a se încheia. Decarul Astrei tocmai a terminat un antrenament la Ploiești sub comanda lui Marius Măldărășanu la echipa secundă a giurgiuvenilor, în timp ce echipa lui Edward Iordănescu se pregătește în Cipru.

Oficialii Astrei și cei ai lui CFR Cluj sunt în pline negocieri pentru transferul jucătorului în Gruia, care s-ar putea definitiva chiar și în această seară.

Chiar dacă giurgiuvenii mai așteaptă și un răspuns din străinătate, Ioniță are șanse concrete să semneze cu liderul clasamentului. Ioan Niculae nu vrea să cedeze sub un milion de euro, însă este flexibil la tratative.

Astra a plătit Rapidului 680.000 de euro ca să-l ia pe Alex și acum vrea să obțină ceva în plus. Mai există și posibilitatea ca Ioniță să ajungă la Cluj și pentru o sumă mai mică de un milion de euro cu condiția ca Astra să mai păstreze cel puțin 20% dintr-un eventual transfer ulterior. Cel mai probabil se va ajunge la situația ca Astra să păstreze 10% dintr-un viitor transfer, dar să-l primească și pe Urko Vera. 

"99,9% nu va rămâne la noi", a zis Edi Iordănescu despre situația lui Alexandru Ioniță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Ianuarie 2018, 21:36
Postat de ss.lazio pe 16 Ianuarie 2018, 18:59

***

Ce-o sa zica colegii tai, `telectualii din haita, cand tu scrii clar: Steaua! Steaua! Steaua! Vai, vai, vai!!!

ss.lazio
ss.lazio  •  16 Ianuarie 2018, 18:59
Postat de jack_the_stripper pe 16 Ianuarie 2018, 18:51

De, ma, nu-s toti perfecti ca tine, fara complexe, fara handicap major... Dar pe la doamna invatatoare tot tre` sa treci. Urgent! Desi e cam tarziu, amaratule!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Ianuarie 2018, 18:51
Postat de ss.lazio pe 16 Ianuarie 2018, 18:45

Da ma, corect! Da ia stai asa.. ce.s cu complexele astea? Ce nasolie s.a intamplat in viata ta de te.ai ratat așa? Ia zi.mi, ce visai să ajungi cand erai mic? Inginer, vroiai să proiectezi doar lucruri mari?? Astronaut? Visai să vezi lumea de sus? Un medic, un cercetator?? Ce.ai vrut si ce.ai ajuns.. Este ca Romania e de vina, ca dc te nasti aici pleci cu un handicap major?? Da totuși.. cu FC FîCîSîBî mă?? Prea de tot, prea nu se justifica..

De, ma, nu-s toti perfecti ca tine, fara complexe, fara handicap major... Dar pe la doamna invatatoare tot tre` sa treci. Urgent! Desi e cam tarziu, amaratule!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează