FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

ULTIMA ORĂ Trădarea trădărilor! Lovitură puternică pentru Burleanu cu 3 zile înainte de alegeri: "E vorba despre respect!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 17:42

Răzvan Burleanu și-a pierdut încrederea mai multor AJF-uri din țară, însă poate cea mai dureroasă veste e că AJF Bacău, organizație în care era considerat mare favorit și cu care are legături puternice, nu va fi alături de el.

Actualul președinte al FRF a făcut primii pași în fotbal la FCM Bacău, însă AJF-ul a decis să-l susțină pe Ionuț Lupescu, contracandidatul său. Alegerile FRF au loc pe 18 aprilie.

"RESPECT. Despre acest cuvant se vorbeste in fotbalul mare, in fotbalul in care milioanele de euro curg precum apa de la robinet. Un cuvant pe care-l regasim si in sloganul UEFA, forul care guverneaza fotbalul de pe "Batranul Continent". Si chiar si pe tricourile fotbalistilor ale caror echipe evolueaza in competitiile organizate de autoritatea de la Nyon. DA, despre asta este vorba.

Despre RESPECT, atat in fotbalul mare, dar mai ales in fotbalul amator. Pentru ca celor "mici" nu li se da importanta cuvenita, desi sunt baza piramidei, am convenit, dupa o intrebare pusa mai marilor Asociatiei Regionale de Fotbal din Westfalia, partenerul nostru din tara campioanei mondiale, ca macar odata la patru ani, sa-i consultam si pe acestia in privinta alegerilor pentru functia de presedinte al FRF. Asadar, prin grija secretarului general al AJF Bacau, din cei 43 de membri afiliati, au raspuns, in scris, solicitarii noastre, un numar de 37 de cluburi si asociatii sportive.

Dintre acestea, 32 si-au exprimat optiunea pentru Ionut Lupescu, 3 pentru Razvan Burleanu, un vot a primit Marcel Puscas, iar un singur club s-a abtinut. In atari conditii, in sedinta Comitetului Executiv al AJF Bacau, din data de 13 Aprilie, cu unanimitate de voturi s-a hotarat ca mandatul forului bacaun pentru AG din 18 Aprilie, in privinta Presedintelui, sa fie IONUT LUPESCU", a fost comunicatul președintelui AJF Bacău, Cristi Sava.

Cine votează

  • 257 de membri afiliați FRF vor vota la alegerile de pe 18 aprilie
  • Au drept de vot cluburile care sunt afiliate la FRF și care își desfășoară activitatea sub egida forului: fotbal (fete și băieți), futsal, fotbal pe plajă etc
  • La nivel de fotbal - echipe masculine, dreptul de vot coboară până la nivelul echipelor Under-17. La feminin – inclusiv U-15. La restul (futsal, fotbal pe plajă), au drept de vot toate etajele de vârstă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  16 Aprilie 2018, 12:49

In sfarsit, a luat pozitie si Bacaul. Oare si-o pastreaza si pe 18? Se voteaza la vedere ???

ion.ionescu
ion.ionescu  •  16 Aprilie 2018, 04:31

1. Burleanu s-a înconjurat de incompetenţi şi s-au izolat total de lumea fotbalului, pentru a nu se vedea cum jumulesc FRF, n-a făcut nimic folositor în 4 ani, nu mai e suportat de nimeni şi încearcă să intimedeze şi să-şi ascundă jaful acuzând pe alţii. 2. M. Sandu are nişte calificări în spate, un sediu al FRF şi Arena Naţională iar dacă mai rămânea 1-2 luni ajungea vice la FIFA sau UEFA. 3. Burleanu a fost numit politic de Băsescu - fotbalul lucrează cu bani negri, folositori partidului băsist !...De aceea, a fost linşat mediatic M. Sandu şi arestat Gică Popescu cu 1 zi înaintea alegerilor, deşi îşi plătise de mult datoria faţă de stat...4. Burleanu şi ai lui sunt paraleli cu fotbalul şi nu au intrare la UEFA şi FIFA. Spre deosebire de Lupescu. Preferaţi un impostor care nu a făcut nimic în 4 ani, sau pe cineva respectat la UEFA, care vrea să facă ceva pentru fotbalul românesc şi e acceptat de valori, mai ales de "Generaţia de Aur" ? Pe care Burleanu o urăşte, ca orice impostor...

108992139590592
DM Bob  •  16 Aprilie 2018, 00:28

*** PT INCA PATRU ANI ;NU STIU CARE E MAI MARE RUSINE PT ROMANIA : BURLEANU SAU TALPAN ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează