FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ULTIMA ORĂ » Un fotbalist important și-a reziliat contractul cu FC Voluntari! Ar putea semna cu Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 17:23

Ajuns în 2015 la Voluntari, Vasile Maftei (36 de ani) și-a reziliat contractul cu gruparea ilfoveană. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului care în sezonul trecut a câștigat Cupa României și Supercupa.

" FC Voluntari și Vasile Maftei au ajuns la o înțelegere legată de întreruperea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale existente între jucător și clubul nostru.

De la venirea la Voluntari în 2015, căpitanul Maftei a avut o contribuție esențială în menținerea echipei pe scena primei ligi, prestațiile sale ducând și la cucerirea celor două trofee, Cupa și Supercupa României, în toate aceste meciuri fiind integralist.

FC Voluntari îi mulțumește pentru dăruirea demonstrată pe gazon și îi urează mult succes în remarcabila sa carieră sportivă", se arată pe site-ul oficial al clubului.

Sunt șanse mari ca fundașul de 36 de ani să ajungă la Academia Rapid în această iarnă, fiind așteptat acolo de Daniel Pancu și Daniel Niculae, care l-au ofertat în mai multe rânduri.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează