FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ultimele noutăți despre mutările de la CFR: vine și Mara + ofertă pentru Mureșan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 19:47

Narcis Răducan a discutat cu Marian Copilu, care i-a recunoscut că va merge din nou la CFR Cluj pe postul de președinte executiv. Daniel Stanciu și Bogdan Mara vor fi și ei în organigrama campioanei României, în timp ce lui Iuliu Mureșan i s-a propus postul de președinte onorific. 

 "Da, vine Marian Copilu. M-am întâlnit cu el azi şi mi-a spus că a ajuns la concluzia că cea mai bună decizie e să se întoarcă. A fost plăcut surprins de atitudinea jucătorilor, ei l-au vrut înapoi.

Azi a ajuns la un numitor comun cu patronul şi va fi noul preşedinte executiv. L-am întrebat şi de Iuliu Mureşan şi mi-a zis că i-a propus funcţia de preşedinte onorific”, a dezvăluit Narcis Răducan la TV Digi Sport.

...despre antrenor: "Marian a insistat să rămână Conceicao. Deşi mulţi se aşteptau să fie o rocadă a antrenorilor, aşa cum a fost în august, Marian vrea continuitate şi stabilitate".

Vine și Mara

Bogdan Mara a dezvăluit că va merge și el la CFR Cluj, probabil în funcția de director sportiv.

"În principiu, dacă Marian se întoarce, mă voi întoarce şi eu. Poate director sportiv, încă nu ştiu pe ce funcţie", a spus Mara.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
qwerty007
qwerty007  •  11 Octombrie 2018, 21:44

E bine ca ramane Conceicao,macar joaca ofensiv.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează