FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ultimul asalt al "Bursucului" înainte de plecare: "Nici în Somalia nu există așa ceva!"

FOTO: Facebook @CFR Cluj
FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 15:06

Dan Petrescu a luat drumul Chinei, acceptând oferta fabuloasă a celor de la Guizhou Hengfeng. Criticat întreg sezonul pentru jocul pragmatic al campioanei, fostul antrenor al CFR-ului a ținut să dea o ultimă replică contestatarilor săi.

"Pierdusem ce înseamnă noțiunea România, că m-am mai supărat eu, ne supărăm toți. Per total, experiența a fost pozitivă, doar oferta de nerefuzat este cea care m-a determinat să plec! Mă așteptam să vină mesaje: "Bine c-ai plecat!", dar nu prea am primit, nici de la MM Stoica nu am primit nimic. Plec de la CFR cu multe tablouri, poze, amintiri frumoase.

N-a venit nici un conducător să-mi zică «nu era mai bine să joci așa? Sau să-l bagi pe ăla». Nu e normal ca asemenea lucruri să i se întâmple unui antrenor principal, cred că a fost secretul acestui sezon la CFR, unul în care mulți specialiști și-au dat cu părerea. Rezultatele vorbesc de la sine, în 2018 sunt încă un antrenor neînvins, cred că meritam alt tratament. Le zic acum la plecare, pentru că în China nu o să mă critice nimeni. Pot să zică orice, să mă înjure, să mă critice, acolo oricum nu înțeleg nimic!", a declarat Petrescu în ultima conferință la CFR Cluj.

Despre marea problemă a fotbalului românesc

"Echipele astea care sunt, nu sunt, Steaua, FCSB, Academia, nu e Academia, Farul mai există, FC Argeș? Noi avem echipe care sunt, dar de fapt nu sunt. Nici în Somalia nu există așa ceva! Asta e problema principală în România! Sunt echipe de mare tradiție și noi le ținem în Liga a 3-a sau a 4-a", a adăugat Petrescu.

aca

"Hagi ar fi trebuit să dea curs ofertei venite sezonul trecut de la Rubin Kazan, l-am sfătuit atunci să meargă acolo, eu spun că ar putea antrena oriunde. Am vorbit acum câteva zile cu el, i-am spus că ar fi bine să facă pasul spre străinătate. Are nevoie de o schimbare, simt asta" Dan Petrescu

Vezi și: Dan Petrescu transferă 2 jucători de la CFR Cluj în China: "Unul e ca și rezolvat!"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  07 Iunie 2018, 20:39
Postat de adriann_ pe 07 Iunie 2018, 16:01

Asa 'incins' cum e el, Bursucea are IQ mai mare decat Beecali si *** la un loc. Bafta in China, noul taram al tuturor posibilitatilor :)

Fortza draga CFR!!!!

1686525761599040
Mario Durm  •  07 Iunie 2018, 17:35
Postat de gabisp pe 07 Iunie 2018, 16:10

Reiterez cele afirmate cu alta ocazie : cum sa pleci de la o echipa cu care ai sansa sa joci in grupele CL ( deci cu GRANZII Europei ) la o obscura si aflata pe ultimul loc, la retrogradare, echipa din ...China ?! Pai, asa doresti, domnule Petrescu, sa ajungi in Premiere League ? Via Guizhou Hengfeng ?

La echipa aia "obscura" o sa castige cat toti antrenorii din MamaLiga 1 in urmatorii 3 ani. Si da, banii conteaza. Omu' e constienta ca nu e Guardiola. Iar legat de "Champions League" sa fim seriosi... poate sa vina si Mourinho ca CFR-ul nu trece nici de primul tur... asa ca pana "la granzii aia" e mult si bine.

gabisp
gabisp  •  07 Iunie 2018, 16:10

Reiterez cele afirmate cu alta ocazie : cum sa pleci de la o echipa cu care ai sansa sa joci in grupele CL ( deci cu GRANZII Europei ) la o obscura si aflata pe ultimul loc, la retrogradare, echipa din ...China ?! Pai, asa doresti, domnule Petrescu, sa ajungi in Premiere League ? Via Guizhou Hengfeng ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează