FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Un antrenor demis în urmă cu 3 săptămâni e dorit înapoi de același club » Reacția tehnicianului: "Pentru jucători m-aș întoarce și mâine"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 18:25

Liga 1 continuă să surprindă pe toată lumea! ASA Târgu Mureș l-au demis pe Ionuț Chirilă după numai trei etape petrecute la cârma echipei și acum caută un nou antrenor.

Oficialii târgmureșeni își doresc să-l readucă la echipă pe Ilie Stan, antrenorul care a fost înlocuit chiar de Ionuț Chirilă în urmă cu trei săptămâni. Ilie Stan a comentat eventualitatea unei reveniri la formația de pe ultimul loc din play-out.

"Nu mă mai întorc la Târgu-Mureş. Pentru jucători m-aş întoarce şi mâine, şi acum dacă e cazul, dar nu pot să fac asta după ce echipa a pierdut puncte importante.

Poate că împreună cu mine câştigam cu Voluntari şi cu Pandurii. Îmi pare rău pentru că domnul Maior nu înţelege că e nevoie de continuitate şi că întotdeauna ar trebui să pună interesul echipei mai presus de orice", a declarat Ilie Stan pentru Mediafax.

8 etape a stat Ilie Stan la cârma lui ASA (o victorie, trei egaluri și patru înfrângeri)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  14 Aprilie 2017, 07:34

Petarda asta de Ilie Bran are verticalitatea unui fular inainte de a fi calcat ...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Aprilie 2017, 20:12

nici un antrenor de pe planeta nu ar mai trebui sa accepte 3 etape de antrenorat la ASA. sa conduca primarul ultimele etape. sau mai bine, femeia de serviciu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează