FOTBAL  »  Superliga  »  REGULI

Un antrenor din Liga 1 nu are milă de jucătorii săi: "Nu vor avea meniu special de Paști. După meci, pot să mănânce și trei cartoane de ouă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 11:40

Claudiu Niculescu, tehnicianul de 40 de ani al celor de la FC Voluntari, a declarat că nu le va permite jucătorilor săi să aibă un meniu special cu ocazia Paștelui.

 "Şi în alte campionate se joacă în timpul marilor sărbători, ştiu că e greu să stai în cantonament în ziua de Paşti, e destul de dificil.

Dar asta ne e meseria, trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate. Jucătorii nu vor avea un meniu special de Paşti, va fi acelaşi meniu stabilit împreună cu medicul echipei.

Vom ciocni poate un ou simbolic. Ştiu că e greu, că trebuie să ne abţinem, dar luni seara vor avea timp să mănânce trei cartoane de ouă, dacă vor", a spus Claudiu Niculescu, conform TV Dolce Sport.

  • FC Voluntari - CSM Poli Iași se joacă luni, de la ora 17:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

"Nu sunt un antrenor blând, pun foarte mult preț pe disciplină. Pe lângă Regulamentul de Ordine Interioară, am și eu niște reguli ale mele, de la care nu mă abat" Claudiu Niculescu, luni, la Radio Sport Total FM

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  16 Aprilie 2017, 08:47
Postat de nea_vanea.60 pe 15 Aprilie 2017, 15:57

bravo, Claudiu, vei fii antrenor!

Așa e . Va fi antrenor ... De Voluntari , Chiajna sau alte suburbii ale fotbalului ...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Aprilie 2017, 15:57

bravo, Claudiu, vei fii antrenor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează