FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Un club din Liga 1 a renunțat la 4 fotbaliști într-o singură săptămână » Au fost bifate și două veniri

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 11:00

Conducătorii lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au început curățenia de iarnă la nivelul lotului, renunțând în această săptămână la patru jucători.

"Sepsi OSK a reziliat, de comun acord, contractele cu trei jucători: Dragoș Huiban, Constantin Grecu și Victor Astafei. De asemenea, în cursul acestei săptămâni, am reziliat contractul, tot pe cale amiabilă, și cu Sandu Iovu.

Clubul nostru le mulțumeste celor patru jucători pentru contribuţia avută şi le urează mult succes în continuare!", au explicat conducătorii formației covăsnene.
De-a lungul sezonului de toamnă, de la Sepsi au mai plecat lituanianul Linas Pilibaitis și Cristi Oros.

În următoarea perioadă ar mai putea apărea și alte nume pe lista plecărilor, antrenorul Eugen Neagoe anunțând la finalul meciului pierdut cu FC Voluntari (0-3) că are de gând să renunțe la nu mai puțin de șapte jucători.

Victoraș Astafei este posibil să părăsească echipa, în condițiile în care negociază cu oficialii Concordiei Chiajna, susține sursele GSP.

De altfel, în urmă cu câteva zile Szilard Mitra i-a acuzat pe conducătorii clubului că recurg la diverse tertipuri pentru a-i face să plece pe el, pe Ciprian Răduțoiu, pe Sandu Iovu și pe lituanianul Marius Papsys.

Pe de altă parte, Sepsi a punctate deja și la capitolul veniri, Alexandru Chiriță și croatul Jure Obsivac.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează