FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un club din Liga 1 lansează ofensiva pentru fotbalistul CFR-ului: "Sperăm să-l convingem să vină"

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 22:36

Rămasă fără trei jucători ofensivi,  Alexandru Ioniță, Anthony Le Tallec și Serge Nyuiadzi, Astra Giurgiu încearcă să se regrupeze și să-l aducă pe atacantul spaniol Urko Vera (30 de ani) de la CFR Cluj.

Totuși, oficialii giurgiuvenilor dau de înțeles că aducerea lui Vera nu e parte din tranzacția prin care Alexandru Ioniță a ajuns la CFR. 

"Ne dorim foarte mult un atacant şi sperăm să-l convingem pe Urko Vera să vină. S-a acomodat foarte bine cu fotbalul din România şi noi sperăm să-l aducem într-o zi sau două.

Dacă nu vom reuşi aducerea lui Vera, atunci vom căuta sigur un alt atacant. Nu face parte din transferul lui Alex Ioniţă. CFR vrea să-l împrumute, noi am prefera să-l transferăm definitiv pentru că el vrea să joace mai mult. Decidem în câteva zile", a declarat Dani Coman, președintele Astrei, la TV Telekom Sport.

Adus la CFR Cluj vara trecută, Urko Vera nu a dezamăgit sub comanda lui Dan Petrescu, marcând 5 goluri în 15 meciuri. Chiar și așa, ibericul pare să fi ieșit din vederile tehnicianului pentru a doua parte a sezonului. 

600.000 €e cota e piață a lui Vera, potrivit site-ului transfermarkt.com

  • După lungi tratative, Astra s-a înțeles în cele din urmă cu CFR Cluj pentru transferul definitiv al lui Alexandru Ioniță în "Gruia" (detalii, aici)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Ianuarie 2018, 12:14

Urko Vera e un atacant pur sange. Excelent jucator.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează