FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Un copil se naşte mai repede decât marchează Alibec » Cifre dezastruoase față de stagiunea precedentă

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2017 09:57

Denis Alibec s-a accidentat la genunchi şi nu va mai putea juca până în februarie 2018, când va aduna 9 luni consecutive fără gol în Liga 1.

Alibec nu doar că nu mai are şanse să marcheze vreun gol până la finalul lui 2017, dar nici măcar nu va mai apărea în formaţia FCSB-ului în ultimele 3 dispute pe care echipa le mai are de susţinut în această lună: cu Lugano, duminică la Botoşani şi cu Viitorul pe 17 decembrie. S-a accidentat în meciul cu Juventus Bucureşti, motiv din cauza căruia a şi fost schimbat la pauză, iar RMN-ul efectuat ulterior a arătat o inflamare a ligamentelor de la genunchiul drept.

Verdictul medicilor a fost că el nu se mai poate antrena cel puţin 7 zile. Ieri a rămas în sala de forţă, în timp ce colegii săi au efectuat ultima şedinţă de pregătire înaintea duelului din Europa League cu elveţienii.

Alibec va reveni să joace abia în februarie, atunci când se va relua campionatul. La acel moment, Denis va strânge deja 9 luni de când a marcat ultimul gol în Liga 1. A făcut-o în ultima etapă a sezonului precedent, în mai, la FCSB - Craiova 3-0.

În decembrie 2016 an era fotbalistul anului

Prăbuşirea lui Alibec e incredibilă. În decembrie 2016, datorită prestaţiilor formidabile din tricoul Astrei, Alibec era desemnat fotbalistul român al anului în Ancheta Gazetei Sporturilor, când a câştigat toate cele 5 secţiuni care au votat: căpitani, antrenori şi preşedinţi de la cluburile din Liga 1, cititorii şi ziariştii GSP. În urma lui Alibec s-au clasat Nicuşor Stanciu, Răzvan Marin, Claudiu Keşeru și Florin Andone. 

4,7 goluri marcate e media pe care Alibec o are pentru fiecare sezon în parte din ultimii 10 ani, exclusiv meciuri de campionat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  07 Decembrie 2017, 13:05

Sunteti ridicoli, "specialistilor"!! Acum vreo 2 luni Alibec era de departe "cel mai valoros" din campionatul Romaniei si nu intelegeati cum de Daum a facut greseala sa nu-l convoace, iar acum stergeti pe jos cu Alibec ca si cum ar fi ultimul ratat! Exagerari aiurea care ii fac rau fotbalistului.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Decembrie 2017, 12:21

cum dracu se accidenteaza asta fara sa joace ? si cum naiba la Astra nu se accidenta ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close