FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor al lui Dinamo are vești proaste pentru suporteri: „Urmează falimentul!”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 13:14 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 13:49

Vasile Miriuță (52 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo în perioada 2017-2018, consideră că sunt șanse foarte mari ca echipa să intre în faliment, deoarece spaniolii nu au investit banii promiși.

Miriuță îi dă dreptate lui Ioan Becali și crede că nu mai există cale de scăpare pentru clubul din „Ștefan cel Mare” și că acesta va intra în faliment dacă investitorii spanioli continuă să facă datorii: „Domnul Becali are informații mai precise decât mine. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă acolo. Din ce pare, se va ajunge la faliment. Eu nu văd altă ieșire, îmi pare enorm de rău. Urmează falimentul! Dacă vrei să cumperi Dinamo, trebuie să ai 100 de milioane în cont”.

De asemenea, fostul antrenor al lui Dinamo nu crede că echipa se va mai întoarce în proprietatea lui Ionuț Negoiță și, chiar dacă ar avea bani să investească, nu îl vede pe Cristi Borcea înapoi în fotbal: „Nu cred că se va întoarce clubul la Negoiță. El nu a mai bagat un leu, l-au ținut suporterii în ultima perioadă. Nu pot să îmi dau seama cum poți să vii la Dinamo și să nu bagi bani. Cristi dacă ar vrea, ar putea să se bage la Dinamo. Nu cred că va prelua clubul. A avut prea multe probleme din cauza fotbalului”.

Etapa 10 // Match Preview Viitorul - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra nu e convins de internarea lui Pablo Cortacero, infectat cu COVID-19: „Nu știu dacă este adevărat sau nu” » Ce le reproșează șefilor

„Nuevo Dinamo” are cel mai slab atac din istoria clubului! Cum se compară Nemec și Gueye cu „greii” Georgescu, Cămătaru sau Dănciulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
creeperno
creeperno  •  05 Noiembrie 2020, 22:38

Nici Nostradamus nu se poate compara cu tine

dd.x
dd.x  •  05 Noiembrie 2020, 19:48

miriuta cat ai antrenat Dinamo nu ai fost in stare de nimic, acum te iubesti cu puscariasii?

deusdat
deusdat  •  05 Noiembrie 2020, 18:04

Mai există un număr de naivi care cred că Новый Динамо va fi un succes mare de tot :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează