FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor al lui Dinamo îi dă sfaturi lui Rednic » Ce trebuie să facă pentru a prinde play-off-ul

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 17:40

Gigi Mulțescu așteaptă să revină pe banca tehnică în perioada următoare după despărțirea de Astra Giurgiu. Tehnicianul are deja câteva discuții care urmează să se finalizeze. 

„Aștept propuneri. Poate spun un clișeu, dar am nevoie de o provocare de la o echipă care își propune un proiect interesant. Am discuții la acest moment cu o serie de grupări din țară sau străinătate”, a punctat Mulțescu la Sport Total FM.

Dinamovist convins, Mulțescu a comentat și situația în care a ajuns formația alb roșie: „Mircea Rednic cred că a fost surprins de ce a găsit la Dinamo. El are marele merit că a venit să ajute, din toate punctele de vedere, echipa.

Dinamo are cinci finale în continuare și deține șanse minime de a se califica în play-off. Este foarte greu, aproape imposibil, dar cinci victorii ale lui Dinamo coroborate și cu rezultate favorabile în partidele celorlalte echipe implicate pot aduce dorita calificare în play-off. Mircea trebuie, în primul rând, să câștige partidele lui”, a punctat Gigi Mulțescu.

CITEȘTE ȘI:

Alexandru David a anunțat „momentul zero” la Dinamo + Noile transferuri pregătite pentru Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  15 Ianuarie 2019, 13:11
Postat de dvd1 pe 15 Ianuarie 2019, 02:36

un singur sfat e de dat: retrageti Dinamo din campionat imediat. Daca nu retrogradarea e sigura 100%

Respect Talpan! Succes in desfiintarea clonei ilegale din Popesti!

ray51
ray51  •  15 Ianuarie 2019, 09:35

Ce inseamna cand esti orbit de ... dragoste. Ti se pare ca iubita-i Gina Lolobrigida cand de fapt e ... Cruduta reinventata.

luker
luker  •  15 Ianuarie 2019, 02:48

Ce prostii vorbeste si nea Multescu asta. In loc sa isi vada de pensie, bantuie pe la Tv cu prostii de genul “sunt in discutii cu echipe din tara SAU strainatate”. Absolut ridicol. Nu e nici macar amuzant. E consecinta unei vieti la intamplare, unei proaste pregatiri profesionale ... si nu numai. Oare mai pacaleste pe cineva? Tare sunt curios sa vad urmatorul fraier.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează