FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost jucător al FCSB-ului îl "înțeapă" pe Dică: "Dacă era înțeles și ajutat, Alibec dădea alte rezultate"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 12:13

Valerică Găman, fundașul plecat în această vară de la FCSB la Al Shabab, a trimis săgeți către Nicolae Dică după ce tehnicianul stelist l-a tras pe linie moartă pe Denis Alibec, atacant ajuns între timp la Astra.

"Cred că Alibec a făcut o alegere bună. E un restart pentru el și trebuie să demonstreze că cei de la Steaua au făcut o greșeală.

Părerea mea e că Alibec nu a fost înțeles. Dacă era înțeles și ajutat mai mult decât a fost, cu siguranță dădea rezultatele pe care le-a dat în prima parte. Să nu uităm că sub comanda lui Reghecampf a dat goluri și a calificat echipa în Europa League", a declarat Găman.

"Dacă nu era Şumi antrenor, nu acceptam oferta din Arabia"

Constantin Budescu, un alt fost stelist ajuns la Al Shabab, formația antrenată de Marius Șumudică, a vorbit la rândul său despre FCSB și îi vede pe roș-albaștri capabili să câștige titlul în acest sezon.

"FCSB poate să ia campionatul, de ce să nu poată? Am fost aproape şi anul trecut. Din păcate, am făcut acele greşeli la meciul cu Iaşi şi acolo s-a decis campionatul. Sper ca anul acesta să câştige campionatul şi să ajungă poate şi în grupele UCL.

Am văzut că joacă foarte bine, sper să o ţină tot aşa şi să obţină rezultate frumoase şi în Europa. Mă ataşasem de foarte mulţi dintre colegii de la FCSB şi am rămas în relaţii bune. Dacă nu era Şumi antrenor, nu acceptam oferta venită din Arabia Saudită", a spus Budescu.

Vezi și:  VIDEO Șumudică s-a filmat în mașină și a transmis un mesaj special: "Sunt cu inima aproape de clubul meu"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
stefanf78
stefanf78  •  13 August 2018, 17:21
Postat de Valentin Dumitru pe 13 August 2018, 15:16

Costel_c îți dai seama ce absurd ești.....cum adică jiji la numit pe dică antrenor fără să-l întrebe????pe cine să-l întrebe pe Alibec????daca tu muncești într-o fabrică vine patronul și te întreabă dacă ești de acord să-l numească pe x sau y director???

Prea fină ironia, este?

868070750055662
Valentin Dumitru  •  13 August 2018, 15:16

Costel_c îți dai seama ce absurd ești.....cum adică jiji la numit pe dică antrenor fără să-l întrebe????pe cine să-l întrebe pe Alibec????daca tu muncești într-o fabrică vine patronul și te întreabă dacă ești de acord să-l numească pe x sau y director???

868070750055662
Valentin Dumitru  •  13 August 2018, 15:09

Daca Alibec era un jucător profesionist era golgheter,cum toți care pleacă au de comentat.Ce compromis sa faci cu un jucător ca Alibec??? Într-un colectiv daca se face compromisuri pentru o anumită persoană,se destabilizează tot colectivul.Esti profesionist joci,dacă ești indisciplinat ....joaca în parcuri sau la nuntă

Vezi toate comentariile (5)
Comentează