FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un fotbalist român a refuzat să meargă în China alături de Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2018 21:48

Dan Petrescu l-a transferat în această vară pe Boli de la CFR Cluj, însă își dorea foarte mult și un atacant și a avut de ales între Omrani și George Țucudean.

Cum primul a spus că nu va pleca în China și a semnat un nou contract cu ardelenii, a mai rămas doar varianta Țucudean. Deși cluburile au bătut palma, atacantul român în vârstă de 27 de ani n-a vrut să plece în Asia, anunță TV Digi Sport.

Chinezii au făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru George Țucudean și șefii clujenilor au acceptat-o pe loc. Problema a apărut când Țucudean a refuzat orice negociere.

Motivul? Nu vrea să plece departe de soția și de copiii săi, iar partea financiară nu e cea mai importantă pentru el pentru că provine dintr-o familie înstărită.

500.000 €a plătit CFR Cluj în iarnă pentru a-l aduce pe George Țucudean de la FC Viitorul. Atacantul a ieșit golgeterul Ligii 1 cu 15 goluri la egalitate cu Gnohere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Iulie 2018, 06:57

Dan Petrescu se dovedeste a fi un jucator din generatia de "aur".A incercat cu Deac , a reusit cu Boli ,nu i-a mers cu tucudean .Ei bravos ,pentru banii tai ai incercat sa strici echipa care te-a promovat.

bisisica.
bisisica.  •  13 Iulie 2018, 05:00

Destept baiat, mai sta sa dea goluri la clona hahahaha

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  13 Iulie 2018, 02:37

Eu as fie semnat si in secunda doi mai ales ca Romania este un nimic atit in sport cit si in fotbal . Nu am zecile de milioane de dolari mostenite de la familie din Capitalismul Dambovitean ! Parnosul de 10 % s-a dusa la acopeiriti dar ce conteaza ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează