FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - JUVENTUS 2-1

Un jucător de la Juventus a oferit declarația zilei: "Se pare că e primul meu gol" :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 15:49

Concordia Chiajna a câștigat meciul cu Juventus, 2-1, într-un meci din etapa a 5-a din play-out Ligii 1.

Juventus a deschis scorul în minutul 27, prin fundașul stânga Florin Ștefan, 21 de ani. Jucătorul a pătruns pe partea stângă, a profitat de ezitările lui Albu și Patache și a marcat cu un șut puternic.

Acesta a fost primul gol marcat de fundaș în Liga 1. După meci, fotbalistul a oferit mai multe declarații amuzante.

"Se pare că e primul meu gol în Liga 1. Vă rămâne amintire ca primul gol. Dar sunt trist că am pierdut. Prima repriză a fost una bună, dar nu știu ce a fost în a doua. Poate am căzut fizic, ne-am relaxat. Am primit gol din corner, apoi n-am mai putut să ne revenim. Și cam atât" :D, a spus Florin Ștefan la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  16 Aprilie 2018, 09:39

Baciule :cauza infrangerii voastre a fost faptul ca ati omis sa cantati imnul la inceputul jocului si ca nu ati gresit stickul cu melodiile voastre preferate !!!! In liga 2-a probabil veti schimba atitudinea visavi de fair play,de respect !!

ludasmatyi
ludasmatyi  •  16 Aprilie 2018, 09:29

Mai Stefane: renuntati la imn si concetrati-va pe joc la inceputul meciurilor !! Lasati apucaturile xenofob-rasiste pe terenul de fotbal si jucati mai bine si mai eficient.Sper ca in liga2-a veti avea timp,sa revizuiti comportarea sportiva !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close