FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Un jucător îl trage la răspundere pe Hagi: "De ce m-ai adus pentru 3 luni?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 11:31

Ovidiu Herea a jucat trei luni pentru FC Viitorul în vara anului trecut și abia acum și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că a fost adus la echipă pentru o perioadă așa de scurtă.

Alături de Herea (33 de ani), Gică Hagi i-a reziliat contractul anul trecut și lui Marius Constantin (33 de ani). Motivul invocat de șeful Viitorului a fost explicat de Ovidiu Herea.

"Mi s-a spus că am fost aduși pentru cupele europene și nu s-a îndeplinit acel obiectiv. Îmi pare rău că nu mi s-a acordat mai mult timp. Am stat doar 2-3 luni acolo. E nevoie de acomodare chiar dacă ai jucat la cluburi importante. Și la Balotești dacă te duci ai nevoie de acomodare. Când ne-am despărțit de Viitorul (n.r. Herea și Marius Constantin) ni s-a spus că echipa dorește să se bazeze pe tineri.

Normal că nu ne-a căzut bine această veste. Ne-am strâns mâna și am plecat. Ce-i trist e că putea să nu ne aducă. De ce să aduci jucători de 33 de ani pentru 2-3 luni? Dacă ne spunea de la început că e vorba doar pentru cupele europene nu acceptam eu. Să pleci de la o echipă după 3 luni nu e ok pentru CV-ul tău", a declarat Herea la TV Digi Sport.

Ovidiu Herea joacă în acest moment pentru divizionara secundă CS Balotești, alături de fratele său Claudiu.

584 de minute în 11 meciuri a jucat Herea pentru Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  01 Aprilie 2018, 17:29

@stelistul1...bune vorbe! În primul rând că la nivelul la care pretinde că este, cu CV-ul pe care îl clamează peste tot ar fi trebuit să nu aibă probleme, în al doilea rând, dacă era așa de bun, ce caută la Balotești, cei care l-au văzut spun că nu mai are chef de joc și trăiește din amintiri, unele frumoase dar amintiri! Sunt banii lui Hagi și el hotărăște. Sunt mulți fotbaliști care atunci când vin la colegi de-ai lor, care au cluburi sau sunt antrenori, cred că este ca la cârciumă: mai ne râdem, mai ne facemn că ne antrenăm, mai povestim, luăm un ban ușor! După aia, când ăia intră în ei, vin și spun ca Herea: ”este un ***”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistul1
stelistul1  •  01 Aprilie 2018, 14:44

A fost o mare greseala aducerea voastra, iar hagi trebuie sa-si asume acest esec, sa traga o lectie buna din el. Cat despre adaptare, mai usor, ca doar nu veneati din Papua Noua Guinee si nu stiati ce-i ala fotbal. Daca esti fotbalist joci din prima intr-un campionat in care ti-ai petrecut jumatate din viata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează