FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Un jucător și-a reziliat contractul cu ACS Poli » Alți doi sunt pe picior de plecare

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 16:32

Ionuț Popa așteaptă jucători noi sub comandă, dar riscă să rămână fără câțiva titulari de la finele lui 2017. Pe lângă Valentin Crețu care a plecat, ACS Poli se poate despărți înainte de plecarea în cantonament de portarul Cătălin Straton și polivalentul Alexandru Ciucur.

Cel din urmă ar putea pleca în străinătate. Timișorenii vor jucători noi, dar aceștia ar putea veni în principal pentru a acoperi posibilele plecări. După ce a renunțat la toți străinii la finele anului trecut ACS Poli ar putea pierde și câțiva componenți autohtoni importanți. În cazul lui Crețu despărțirea pare sigură după ce antrenorul Ionuț Popa a spus că ”nu mai are ce discuta cu el”.

Deși acesta s-a prezentat la reunire, el și-a depus memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract. Întreruperea înțelegerii ar putea surveni înainte de 10 ianuarie, dată avansată la comisii pentru rezolvarea cazului. Un alt nemulțumit din toamnă pe tema restanțelor, Cătălin Straton, poate pleca și el.

Absența sa de la reunire a trecut aproape neobservată. Portarul a revenit între buturi pe final de sezon, după ce a cerut la comisii achitarea unor prime prevăzute în contract. Opt prezențe a avut Straton în această ediție de campionat. A încasat 14 goluri dar jumătate dintre ele au venit în jocul cu FCSB. În celelalte partide a fost printre remarcații bănățenilor.

O altă plecare importantă ar putea fi cea a lui Alex Ciucur. Deși lucrurile nu sunt deocamdată clare jucătorul de bandă în vârstă de 27 de ani ar avea câteva oferte din țară și din străinătate. Clubul ar putea ajunge la o înțelegere în condițiile financiare actuale.

Ciucur a absentat și el de la reunire, petrecându-și concediul tocmai în Asia. El a fost un jucător foarte util în toamnă, mai ales că a acoperit mai multe posturi. De la cel de fundaș dreapta până la cel de mijlocaș stânga. A marcat un gol și a avut un assist în 19 apariții.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează