FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un jucător umilit de Rednic a ajuns la o echipă din play-off: "Hagi dă șanse jucătorilor"

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 13:08

Andrei Tîrcoveanu se poate considera un jucător norocos, deși nu s-a despărțit în relații bune cu cei de la Dinamo, după ce l-a criticat dur în public pe Mircea Rednic.

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani s-a înțeles cu Viitorul lui Gică Hagi și urmează să semneze pe 4 ani și jumătate, anunță sursele GSP.ro.

"Totul e rezolvat, încă n-a semnat, dar zilele astea se va întâmpla și acest lucru. Transferul e rezolva în proporție de 99%. La Viitorul va avea șanse pentru că Hagi oferă credit jucătorilor tineri", spun surse din anturajul echipei lui Hagi.

Umilit de Rednic

Mijlocașul Andrei Tîrcoveanu a fost umilit de Mircea Rednic în mandatul trecut al antrenorului pentru că n-a semnat un contract de impresariat cu fiica lui, Luana.

Tatăl jucătorului povestea în GSP.ro: "Andrei a debutat la Dinamo la 17 ani, într-un meci cu FC Botoșani, într-o echipă mult mai bună decât cea de acum. După câteva meciuri a semnat un contract cu Giovanni Becali și din acel moment s-a terminat.

N-a mai existat pentru Rednic, n-a mai jucat deloc. A fost în cantonament în Cipru și a jucat bine, iar după un meci venise Negoiță. La o discuție cu Dănciulescu în vestiar, Rednic a spus: «Iar a venit Negoiță p-aici. Băga-mi-aș p**a a mai jucat și ăsta bine și acum trebuie să-l bag. Eu nu-i bag niciun copil, nu-i cresc eu copiii p-aici!». Și Andrei era în vestiar... ". Detalii AICI!

 

5 minutea jucat Tîrcoveanu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1 într-o singură partidă

2 echipe
are Andrei în CV: Dinamo și Gaz Metan. În sezonul trecut, la Mediaș, a fost în top 5 cei mai buni jucători conform notelor acordate de Gazeta Sporturilor

Clasament Liga 1:

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
scorpio2808
scorpio2808  •  09 Ianuarie 2019, 15:56

Raphael, Patrick, acum Tircoveanu, in toti 3 am avut mare incredere si nu a iesit nimic. Rednic nu e preocupat de interesul clubului, sa joace 6 luni si sa-si gaseasca echipa afara, Danciu oricum pare ca nu are nimic de spus in fata lui. De asta e bun un contract pe termen lung pentru un antrenor, ar aduce jucatori pentru echipa cu care lupta pentru obiectivele prezente, dar nu ar neglija nici viitorul. Nu se putea prelungi contractul lui Andrei si sa il imprumute din nou, daca s-a considerat ca nu poate ajuta acum? Nu sunt bani, dar nici pricepere nu exista.

george1111
george1111  •  09 Ianuarie 2019, 15:47

Ce ziar de 2 lei ,Tarcoveanu nu a jucat nimic cu 7 antrenori -SAPTE,care mm este legatura cu Rednic ,sunteti niste minijurnalisti penibili si jenanti.

771545396317549
Eugen Iustin  •  09 Ianuarie 2019, 14:31
Postat de gannicus2014 pe 09 Ianuarie 2019, 13:52

ce va mai plac cuvintele astea cu iz de scandal...ce umilit, bre, daca ai valoare, joci, daca nu, mergi pe drumul tau

Sau daca semnezi cu fata antrenorului...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează