FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Un nou derapaj al lui Grahovac » Motivul pentru care goalkeeper-ul a fost sancționat de CSM Poli Iași

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 18:53

Bosniacul Branko Grahovac, goalkeeper-ul celor de la CSM Poli Iași, va fi sancționat de club după ce a jignit un jurnalist înaintea partidei de sâmbătă împotriva lui ACS Poli Timișoara, câștigată de ieșeni cu 1-0.

Prin vocea președintelui Florin Prunea, clubul a emis astăzi un comunicat prin care își exprimă dezaprobarea față de comportamentul portarului.

Grahovac l-a jignit pe jurnalist atât înaintea, cât și după partida cu bănățenii de sâmbătă.

"Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iaşi îşi exprimă regretul faţă de evenimentul reprobabil care a avut loc la conferinţa de presă dinaintea partidei cu ACS Poli Timişoara.

Fiind o acţiune oficială a clubului nostru, în care subiectul era partida din etapa a treia a play-out-ului, ne exprimăm dezaprobarea faţă de comportamentul neadecvat al portarului echipei noastre, Branko Grahovac.

Conducerea clubului nu tolerează astfel de ieşiri şi, în consecinţă, jucătorul în cauză va fi sancţionat conform Regulamentului de Ordine Interioară", a declarat Florin Prunea, conform site-ului oficial al grupării ieșene.

  • Grahovac evoluează pentru CSM Poli Iaşi din 2014, alături de care a jucat în acest sezon în preliminariile Europa League. 
  • În România, bosniacul a mai evoluat pentru Oţelul Galaţi, reuşind să câştige titlul şi Supercupa în 2011. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close