FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un nou sponsor la Dinamo » Câți bani vor încasa "câinii"

Foto: FC Dinamo
Foto: FC Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 10 august 2018 13:08

Dinamo va avea în acest sezon un nou sponsor, o casă de pariuri importantă.

E vorba despre Unibet, care are contract de imagine și cu Ionel Dănciulescu, directorul general de la Dinamo. Casa de pariuri e al doilea sponsor ca importanță al clubului după compania de telefonie Orange.

Unibet va contribui cu 200.000 de euro la bugetul clubului. Logo-ul Unibet va sta deasupra numerelor de pe tricouri.

În acest moment, 9 dintre cele 14 echipe din Liga 1, adică mai mult de jumătate, au ca sponsor o casă de pariuri. Cel mai bănos contract de publicitate cu o agenție de pariuri îl are FCSB, care primește anual de la NetBet 500.000 de euro. 

Vicecampioana e urmată în topul veniturilor de la bookmakeri de Universitatea Craiova, care primește de la Betano 300.000 de anual.

"Unibet ne-a demonstrat că deține expertiza și pasiunea pentru a deveni mai mult decât un sponsor pentru Dinamo. Împreună, plecăm la drum, într-un parteneriat prin intermediul căruia, alături de componenta financiară, ce va ajuta la echilibrarea clubului, vrem să oferim o serie de experiențe inedite fanilor dinamoviști. În concretizarea acestui parteneriat a contat foarte mult pentru noi faptul că Unibet este unul dintre operatorii care pune foarte mare accent pe jocul responsabil", a declarat Alexandru David, președinte Dinamo.

Echipa / Sponsor

FCSB NetBet
CFR Cluj SportingBet
U Craiova Betano
Dinamo Unibet
Gaz Metan SuperBet
Poli Iași SuperBet
FC Botoșani SuperBet
Dunărea Călărași Fortuna
Hermannstadt Get's Bet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 August 2018, 16:55
Postat de randomm pe 10 August 2018, 14:28

cu banii aia de tigari,crede-ma ca nu se poate face nimica. este o rusine de suma,dar *** sunt obisnuiti cu rusinile si cu umilintele.

tu nu faci banii aia nici in 10 vieti. stai agatat de poarta lui gigi in loc sa-ti cauti un loc de munca.

luker
luker  •  10 August 2018, 15:02

Nu'i rau, vin banii, nu pleaca.

daweirl
daweirl  •  10 August 2018, 14:38

suma bunicica pt un club mediocru ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează