FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un oficial din Liga 1 anunță: "Putem ajunge în insolvență" » Detalii despre unul dintre cele mai scumpe transferuri din Liga 1: "Așa a ajuns la Steaua"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 18:14

Creditorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a dezvăluit care sunt salariile actuale de la echipă și a explicat cum s-a realizat transferul lui Vlad Chiricheș de la gorjeni la Steaua.

"La Pandurii se poate ajunge la salarii de 5.000 de euro. La sfârșitul lui 2015, salariile restante erau de 3 milioane de euro, acum sunt restanțe totale de 3.000 de euro.

Au prime de 1.000 de euro la victorie și 300 la egal, pot ajunge la 4.000-5.000 pe lună. Putem intra în faliment pe 29 martie dacă nu se aprobă planul de reorganizare", a spus Condescu, citat de TV Sport ro.

Fostul președinte al "pandurilor" a povestit cum a fost deturnat Chiricheș din drumul spre Dinamo.

"Chiricheș trebuia să fie al lui Dinamo. Aveam să le dăm în urma scandalului cu Iordache 500.000 de euro (detalii AICI). Noi am vrut să-l dăm pe Chiricheș pentru că nu aveam bani și eram la un pas să nu ne mai prezentăm la meciuri.

Am primit ajutor foarte mare de la Becali, care a garantat că va da bani pe Chiricheș. A doua zi, domnul Badea putea să-l aibă pe Chiricheș, dar a vrut banii, cei 500.000 pe care i-am primit de la bancă și așa a ajuns la Steaua", a povestit omul de afaceri.

1.300.000 €a plătit Steaua în vara lui 2013 pentru transferul lui Chiricheș de la Pandurii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1123709714321169
Marta Laviniu  •  13 Martie 2017, 12:24
Postat de foxy pe 12 Martie 2017, 23:16

Aici e o greseala de redactare, sau de intelegere!Pandurii,sunt DEJA in INSOLVENTA,iar pasul urmator e, FALIMENTUL!...Asa ceva???....Oricum,sede-ti `blanji`,ca Pandurii nu e echipa de `IMPRUMUTATOR`,e echipa unui judet si n-o sa dispara cum vor `haterii`!...

Inca nu sunt! Pt a fi in insolventa trebuie aprobat planul de reorganizare, altfel e direct faliment (experienta proprie). Firma unde am lucrat a depus in octombrie cererea de intrare in insolventa,in martie s-a aprobat planul de reorganizare cu mentiunea ca se va face o evaluare dupa un an, iar dupa un an s-a pronuntat falimentul, desi planul de reorganizare era pe 3 sau 4 ani! Deci Pandurii au depus cererea de intrare in insolventa, dar pt a fi in insolventa, cererea si planul de reorganizare trebuie aprobate de catre judecatorul sindic. Daca nu se aproba, e faliment direct!

foxy
foxy  •  12 Martie 2017, 23:16

Aici e o greseala de redactare, sau de intelegere!Pandurii,sunt DEJA in INSOLVENTA,iar pasul urmator e, FALIMENTUL!...Asa ceva???....Oricum,sede-ti `blanji`,ca Pandurii nu e echipa de `IMPRUMUTATOR`,e echipa unui judet si n-o sa dispara cum vor `haterii`!...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează