FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB, VINERI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Un oficial din Liga 1 luat la ochi de propriul club după declaraţiile anti-FCSB

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 17:53

Adversara FCSB-ului din această seară, FC Voluntari, se delimitează de afirmaţiile făcute de Dan Leasă, directorul general al clubului, după ce acesta a afirmat că îşi doreşte ca titlul să fie câştigat de oricine altcineva, în afară de echipa lui Dică.

Clubul ilfovean a emis un comunicat în care susţine că nu se identifică sub nicio formă cu declaraţiile făcute de Dan Leasă şi consideră că acestea prejudiciază imaginea clubului.

Conducerea FC VOLUNTARI se desolidarizează de declaraţiile domnului Dan Leasă - managerul FC Voluntari SA

Consiliul de administraţie FC Voluntari: ”Considerăm că fair-play-ul trebuie să primeze, iar noi nu susţinem nici măcar declarativ o alta echipă concurentă în afară de FC Voluntari (confruntările urmând a avea loc numai pe teren, în litera şi spiritul regulamentelor Federaţiei Române de Fotbal şi ale Ligii Profesioniste).

Considerăm că asemenea declaraţii publice de simpatie faţă de un alt club concurent (înaintea unui meci important, cu o miză deosebită), din partea unui membru al conducerii clubului nu poate decât să aducă atingere imaginii Fotbal Club Voluntari S.A”.

FC Voluntari şi FCSB joacă în această seară, de la ora 20:45, pe stadionul "Anghel Iordănescu", iar meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.ro.

AICI vei putea urmări cele mai importante faze și golurile din partida FC Voluntari - FCSB 

Echipe probabile:

FC Voluntari: Balauru - Filipov, I. Balaur, M.Popescu, Acsinte - C. Lazăr, Novac - Căpățână, Cernat, P. Ivanovici - Tudorie

FCSB: Fl. Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici -  Nedelcu, J. Morais - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

"Vreau să câștige campionatul oricine, dar nu Steaua. Ca fost rapidist voi fi mereu antistelist. La cât am suferit eu din cauza acestei echipe, cum să îi doresc binele? Mâine, dacă Steaua nu bate, va pierde campionatul! Facem totul pentru a-i încurca, așa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani" Dan Leasă, joi seara

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
sexilian
sexilian  •  14 Octombrie 2017, 09:13

SI TITLUL V-A TRECE GLONT PE LANGA tarla,bine ca s-a gasit cobea......

rinist
rinist  •  13 Octombrie 2017, 21:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100466354012178
Joachim Makay  •  13 Octombrie 2017, 19:34
Postat de ortega pe 13 Octombrie 2017, 19:04

Cu alte cuvinte ... Stai liniștit Gheorghe , rămânem vasalii tăi umili ...

Te-ai saturat de Gazaev prostalaule?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează